Tänään on se päivä, kun voimme ensimmäistä kertaa kotimaisen tv:n historiassa alkaa jännittää täysin homon miesjoukon kosintarituaalia. Discoveryn uusi reality Marko Björs – Rakkauden seikkailu tuo ruutuihin 10 sulhasehdokasta.

Björs on itse viiskymppinen ja ehdokkaat 25-43 vuotiaita eli siis vähintään kymmenen vuotta nuorempia.

Juho-Jari, 31, Turku

Juho-Jari on koulutukseltaan insinööri ja työskentelee tällä hetkellä asiakaspalvelupäällikkönä. Elegantti Juho-Jari omaa pettämättömän tyylitajun, mikä näkyy hänen pukeutumisessaan. Kulttuuria rakastava esteetikko nauttii myös urheilusta ja ystävien kanssa vietetystä ajasta. Hiljaisen kuoren alla on sielukas pohdiskelija, joka hurmaa rauhallisuudellaan ja vilkkuvilla silmillään. Juho-Jari kaipaa rinnalleen aktiivista kumppania.

Tico, 27, Helsinki

Tico työskentelee sairaanhoitajana teho-osastolla ja treenaa vapaa-ajallaan ahkerasti kuntosalilla. Verbaalisesti lahjakas Tico omaa mahtavan huumorintajun sekä suuren sydämen. Ticosta löytyy myös temperamenttinen puoli ja herran tulisuus näkyy sekä kuuluu ärräpäinä aika ajoin. Paljon elämässään kokenut Tico on empaattinen ja ymmärtäväinen keskustelija. Renttuhin aiemmin rakastunut Tico haaveilee tasapainoisesta parisuhteesta.

Kari, 40, Vantaa

Pitkä ja raamikas Kari työskentelee HR-asiantuntijana. Eläinrakkaan Karin perheeseen kuuluu koira ja vapaa-ajalla Kari viihtyy musiikin, elokuvien ja hyvän ruuan parissa. Kohtelias Kari on ystävällinen herrasmies, joka ottaa aina muut huomioon. Kari on kiltti ja ihastuttava persoona, josta ei voi olla pitämättä. Luotettava ja rehellinen Kari etsii tosissaan rakkautta. Hän on parisuhdeihminen, joka ei jaksa enää roikkua tinderissä.

Sergey, 27, Helsinki

Sergey on markkinointikoordinaattori, joka rakastaa matkustamista, treenaamista ja seikkailuja. Näyttävän ulkonäkönsä takia usein ennakkoluuloihin törmäävä Sergey on sisältä puhdasta kultaa: hän on sydämellinen, älykäs ja loistava tunnelmanluoja, jolla on todella hyvät käytöstavat. Nopea ja nokkela Sergey on viihdyttävä persoona, joka ei jätä ketään kylmäksi. Sergey on laatutietoinen, myös rakkaudessa.

Janne, 43, Hyvinkää

Janne on kiinteistönvälittäjä ja hänellä on oma yritys. Tyylikäs Janne on hauska ja charmikas persoona, jonka seurassa on helppo viihtyä. Janne nauttii luonnossa liikkumisesta. Tästä herrasta löytyy myös romanttinen puoli, eikä Janne pelkää näyttää tunteitaan. Hurmaavan Jannen kanssa saa aina nauraa, mutta hänen kanssaan on helppo uppoutua myös syvällisiin keskusteluihin. Jannella on takanaan pitkä parisuhde, eikä pinnallinen deittailumaailma tunnu oikein omalta.

Marko F, 34, Helsinki

Marko valmistuu pian sairaanhoitajaksi ja treenaa vapaa-ajallaan innokkaasti kuntosalilla. Marko on elämäniloinen, lämmin ja valloittava persoona, jolla on aseistariisuva hymy. Veistoksellinen Marko innostuu helposti ja omaa valoisan elämänasenteen, eikä jää vatvomaan asioita turhaan. Marko on valittu Mister Gay Finlandiksi vuonna 2016. Marko on ollut vuoden sinkkuna ja on taas valmis rakkauteen.

Artturi, 30, Levi

Artturilla on siivousalan yritys ja koira nimeltä Ulla. Lupsakka lapin mies on rennon elämänasenteen omaava seikkailija, jolle sattuu ja tapahtuu. Artturi ei ole aiemmin seurustellut, mutta on nyt täysin valmis rakkauteen. Spontaani, urheilullinen ja taiteellisesti lahjakas Artturi on ainutlaatuinen persoona, jonka seurassa ei ole koskaan tylsää.

Reijo, 41, Vaasa

Reijo on hius-ja kauneudenhoitoalan opiskelija. Taiteellinen Reijo rakastaa tanssia ja teatteria. Tältä hurmaavalta herralta löytyy aimo annos itseironiaa ja Reijo tuokin paljon iloa kaikille, jotka ovat hänen ympärillään. Reijo on sosiaalinen, iloinen ja sanavalmis tyyliniekka, joka haaveilee rakkaudesta. Sydänsurujakin kokenut Reijo on ikuinen optimisti, joka näkee kaikkialla mahdollisuuksia.

Manu, 36, Tampere

Manu on tanssinopettaja ja sen huomaa miehen upeasta kehonhallinnasta. Mieleltään ja ruumiiltaan notkea Manu on synnynnäinen esiintyjä ja viihdyttäjä, joka saa aina muut nauramaan. Tällä lahjakkaalla heittäytyjällä on kuitenkin myös herkkä ja syvällinen puoli. Puhelias Manu on tilannekomiikan mestari, jonka on ollut aiemmin vaikea ottaa vastaan rakkautta ja uskoa, että myös hän ansaitsee hyvää. Nyt olisi sen hyvän aika.

Rünno, 25, Vantaa

Rünno opiskelee lähihoitajaksi ja toivoo jatkavansa myöhemmin opiskeluja sairaanhoitajaksi asti. Energinen Rünno omaa hurrikaanin energian, eikä tämä komistus varmasti jää keneltäkään huomaamatta. Itsevarma mies ei ole aina saanut olla oma itsensä, mutta nyt hän tietää kuka on ja mitä haluaa. Musikaalisesti lahjakas Rünno on päämäärätietoinen ja rohkea persoona, joka näyttää avoimesti tunteensa.

TV5 ja discovery+ keskiviikkoisin 23.3. alkaen.