New York Fashion Weekillä lanseerattu muotitalo MOTHERin uusi värikokoelma on kokonaan punainen. Se on saatavilla akryylivärinä, täytekynänä, värikynänä, musteena silkkipainatukseen ja sprayvärinä. Kaikki tuotteet sisältävät saman ainutaaltuisen ainesosan – gaymiesten verta.

The Gay Blood Collection on aloite, joka ottaa kantaa homo-bi -miesten muita tiukempiin verenluovutusrajoituksiin Yhdysvalloissa, jossa miesten välinen seksi rajoittaa verenluovutusta. Luovuttaakseen verta gay-bi -miehen pitää pidättäytyä miesten välisestä seksistä täysin kolme kuukautta. Suomessa vaadittava varoaika on kuukauden pidempi, neljä kuukautta (toim. huom.).

MOTHERin kampanjasivulla ehdotetaan, että punavärin ostajat käyttävät sitä kirjoittaessaan valituskirjelmän Yhdysvaltojen elintarvike- ja lääkintäviranomaiselle FDA:lle, joka asetti karenssissaja hiv-epidemian alkuvuosina 1983.

Pian huutokauppattavaksi on tulossa kohteita, joissa Gay Blood -näkyy. Yksi niistä on avoimesti gayn olympimitalistin Gus Kenworthyn verikynällä signeeraamat hiihtolasit.