Eye-Leen Kaftan Tee-Se-Itse Muotisetti on taiteilija Tatu Vuolteenahon ja vaatebrändi MLUMS•79:n yhteistyö. Kuosina on tapettimaisen kollaasi Tatu Vuolteenahon Eye-Leen maalausten hahmoista ja figuureista. Setti tulee myyntiin jouluksi.

Itse ommeltava kaftaani on suunniteltu henkilölle, joka pitää käsitöistä ja vaatteista, jotka voi aina pukea ja asustaa uudella tavalla. Se sopii kaikille sukupuolille koosta huolimatta, siten se on osa kaftaanin vuosisataista perinnettä. Setti sisältää kolme metriä kangasta ja yksinkertaiset ohjeet kaavaan, sen leikkaamiseen ja ompelemiseen.

Silkkikangas on printattu Istanbulissa käyttämällä ympäristöystävällisiä väriaineita, joilla on kansainvälisesti hyväksytyt sertifikaatit. Tuotesettien myyntivoitot siirretään myös tasa-arvoa edistäville järjestöille, jotka ilmoitetaan myöhemmin tekijöiden sosiaalisessa mediassa, kerrotaan uuden tuotteen tiedotteessa.

Tatu Vuolteenaho on taiteilija ja DJ. Hän asuu ja työskentelee Madridissa, Espanjassa. Hänet tunnetaan erityisesti Queer Witch maalauksista ja Housewife From Mars performansseista taidegallerioissa, kansainvälisissä yöklubeissa ja DJ-dekkien takana Burning Man-festivaalilta Bears On Board risteilylle Helsingissä.

MLUMS•79 eli MyLostUncle-MissingSince1979 on muoti- ja printtibrändi, joka sijaitsee Bristolissa, Isossa-Britanniassa. Suunnittelija Jani Maunulan portfoliossa on suunnittelutöitä Tom of Finland Storelle Los Angelesiin ja japanilaiselle Kindware pukumerkille. Brändi tekee yhteistyötä riippumattomien taiteilijoiden ja brändien kanssa, jotka tukevat suvaitsevaisuutta ja negatiivisten asenteiden murtamista nykyajan yhteiskunnassa.

Eye-Leen maalaukset, joihin printtikangas perustuu ovat Hercules yökerhossa Helsingissä.