DTM on hankkinut uudet tilat Teurastamon alueelta läheltä Kalasatamaa, kertoi DTM tiedotteessaan. tänään.

DTM:n ravintolapäällikkö Tomi Häkkinen kertoi QX:lle DTM:n tilanteesta vain viikko sitten, mutta kieltäytyi vielä silloin kertomasta enempiä yksityiskohtia, tiedote julkaistiin tänään.

”Rakenteilla on historian upein DTM, joka pärjää kirkkaasti myös kansainvälisessä vertailussa”, toteaa Häkkinen tiedotteessa, jossa mainitaan DTM:n tarkoitus: ”DTM on olemassa tarjotakseen elämyksiä ja kohtaamisia seksuaali- ja sukupuolivähemmistöihin kuuluville ihmisille ja heidän ystävilleen”.

”DTM tuo Teurastamolle upeaa värikkyyttä, energiaa ja moninaisuuden juhlaa! Alueen ympärivuotinen elävyys kasvaa merkittävästi”, iloitsee Teurastamon aluetta hallinnoivan Helsingin Kaupunkitilat Oy:n toimitusjohtaja Peggy Bauer tiedotteessa.

Helsingin Sanomien mukaan DTM:n uudet tilat ovat valtavat ja ne rakennetaan sisältä uudelleen, sillä mitään ei ole. Uuden yökerhon pääsuunnittelusta vastaa Arkkitehdit Eve Sarapää ja sisustusarkkitehtuurin on visioinut Studio Joanna Laajisto. Tanssilattioilta tulee kaksi ja tilat voi erottaa. Paikka tehdään ensisijaisesti tanssimiseen.

Tavoitteena on tehdä uudesta DTM:stä klubi, jonne tullaan ulkomailtakin. Se on paljon tavoiteltu se.

Uusi DTM sijaitsee Kalasataman ja Vallilan kupeessa, vieressä on myös yöelämältään vilkas Kallion kaupunginosa. Alueen tavoittaminen Etelä- ja Länsi-Helsingistä on silti hankalampaa kuin Ydinkeskustan houkutusten. Kun klubeille saavutaan yleensä puolenyön aikoihin tai sen jälkeen, nähtäväksi jää missä määrin DTM onnistuu kohderyhmää vetämään.

DTM:n avajaispäivä ei ole vielä varma, sillä tilan remontti ja klubin rakentaminen on vielä täysin edessä. Lupaus on ”kesän korvilla”.