Kuvia QX Gay Gaalasta Savoy-teatterissa 5.2.2016. Kuvat Karo Holmberg ja Jan Lampikari.

Ennen gaalaa oli Show Dinner ja minglausta ja tietysti kuvaajille poseerausta. Paikalla oli myös gaalan pääyhteistyökumppanin Westerbackin myyntipiste, josta saattoi ostaa upeita koruja. Illan tuoksinassa oli mahdollisuus myös kannattaa kansalaisaloitetta äitiyslaista.

Gaalan aloitusnumero oli Laura Voutilaisen ja tanssijoiden upea show.

 

 

Gay Gaalan juonsi upea Miitta Sorvali. Aloitus oli Marlene Dietrichin hengessä.

Vuoden kotimainen biisi -palkinnon jakoi Aki Samuli ja sen voitti Antti Tuiskun Peto on irti. Palkinnon nouti biisin tuottaja Jurek.

 

 

Laura Voutilainen tuli vielä jakamaan Vuoden homoklubi -palkinnon, jonka haki dtm.

 

 

Seuraavaksi oli vuorossa Vuoden TV-tähti -palkinto. Jaon suorittivat Siskonpedistä tutut Niina Lahtinen ja Katja Lappi ja sinne se palkintokin meni eli Pirjo Heikkilälle.

Vuoden homobaari, ravintola, kahvila -palkinnon jakoi Ritu Suominen, jonka monet muistavat hänen työstään dtm:ssä Annakadulla ja Iso-Robertin kadulla. Voiton vei Bear Park Cafè & Cafè Kulma.

Ritu jakoi samalta seisomalta myös Vuoden homopaikka (muu maa) -palkinnon, joka meni Tampereen Mixeille. Palkinnon haki ravintolapäällikkö Emilia Tilli.

 

 

QX kunniapalkinto annettiin Setan yhdenvertainen vanhuus -projektille ja sen nouti projektinjohtaja Salla-Maija Hakola.

 

 

Sitten olikin pitkän väliajan aika ja aika tavata ja löytää tuttavuuksia.

 

 

Gaalan yhteistyökumppanin Barefoot Wine & Bubblyn pisteellä oli vilskettä.

Vuoden Keep Up The Good Work -palkinnon jakoivat Dome Karukoski ja Jaana Pelkonen ja voiton vei Finlayson, palkintoa noutamassa oli designer Sami Vulli.

Saara Aalto esiintyi gaalassa iloisena.

Vuoden hlbti-yrittjä palkinnon jakoi gaalan yhteistyökumppanin Westerbackan myyntipäällikkö Katja Warborn. Voiton vei Jenni Ahtiainen.

 

 

Vuoden Drag- palkinnon jakoi Kaarina Kivilahti, voiton vei Nikola. Palkinnon nouti Nikolan puoliso. Yleisö antoi NikoLalle terveiset Periscopen välityksellä.

Vuoden Show, konsertti -palkinnon jakoi Mega-Paula. Palkinnon tuli noutamaan Marco Bjurström Jari Sillanpään puolesta, jonka Stadionkonsertti oli äänestty voittoon.

Gaalan huipentumana Aira Samulin saapui jakamaan Vuoden homo-palkinnon, jonka pokasi Saara Aalto. Gaala päättyi Valtsun vauhdikkaaseen tanssinumeroon.

Sitten olikin tullut aika päättää gaala. Miitta Sorvali saapui vielä kerran lavalle Lalli Savolaisen upeassa asussa yllään Tillanderin 750 000 euron korut.