Setan nuorisotoimikunnan jäsen Miska Karhu nosti naistenpäivän puheessaan Tampereella esiin vallitsevia epäkohtia ja toivottaessaan hyvää naistenpäivää. Karhu  muistutti naisista, jotka eivät ole valtion silmissä yhdenvertaisia ja tasa-arvoisesti naisia: transnaiset ja transfeminiinit. 

Miska Karhu.
– On vielä pitkä matka siihen, kun nämä unohdetut naiset nostetaan esille julkisessa keskustelussa ja annetaan heidän näyttää naiseutensa yhtä avoimesti kuin keskivertonaiset näyttävät, puhui Karhu.

Naistenpäivänä valtioneuvosto julkisti uuden Kansainvälisen Tasa-arvo palkinnon, jonka tarkoituksena on edistää sukupuolten välistä tasa-arvoa.

Kuvgalleriassa on kuvia naistenpäivän tapahtumista ympäri maailman.

Yhdysvalloissa naistenpäivää vietettiin Los Angelesissa jo sunnuntaina. New Yorkissa osoitettiin mieltä naisten työn merkityksen puolesta, monet jäivät kotiin osoittaakseen kuinka suuri merkitys naisilla on maan taloudelle.

Filippiineillä, Romaniassa ja Pakistanissa esiin nostettiin naisten kokema väkivalta. Tokiossa mielenilmaisuun osallistui noin 200 henkeä. Tukholmassa oli myös mielenilmaus ja flashmob.