Kuva: press

Adam Lambertin oli tarkoitus esiintyä QX Gay Galassa 6. helmikuuta Tukholmassa, väkevä flunssa piti kuitenkin Adamin hotellilla.

Olen niin surullinen, että en päässyt tulemaan, mutta pystyin tuskin seisomaan, joten olisi ollut täysin mahdotonta olla lavalla, sanoo Adam ja jatkaa, että tämä oli ensimmäinen kerta, kun hän joutui perumaan esiintymisensä.

Maaliskuun QX:n haastattelussa Adam Lambert vastaa mm. siihen tunteeko hän olevansa arvostettu homoyleisön keskuudessa. En tiedä pitääkö homoyhteisö minusta, haluan kyllä uskoa niin, sanoo Adam. Olen aina ollut ylpeä yhteisömme jäsen ja pidän homokulttuurista. Kävin paljon ulkona homoklubeilla ja Prideilla ennen Idolsia. Ja tavallaan on uusi albumini kunnianosoitus homoyhteisölle. Että uskaltaa olla oma itsensä ja tehdä omaa juttuaaan.

Adam kertoo myös, että yleisin hänelle esitetty kysymys on, miksi hän käyttää niin paljon maskaraa ja kajalia. ”En ymmärrä koko kysymystä. Miksi sinulla on farkut? Ei siinä ole mitään kätkettyä viestiä, että käyttää silmämeikkiä, minä vain pidän siitä.”

Kuva: press

Fakta:

QX Gay Gala on QX:n vuosittain järjestämä tapahtuma, jossa nimetään mm. vuoden homo, vuoden homobaari, vuoden drag, vuoden elokuva, kirja ja kotimainen ja ulkomainen laulu sekä useita muita voittokategorioita. Tapahtuma on järjestetty nyt 14 kertaa ja se on Ruotsissa valtan suosittu suuren julkisuuden ja korkean profiilin tapahtuma. Tälläkin kertaa gaalassa esiintyi suuri joukko Ruotsin eturivin artisteja. Gaalan päätyttyä maanantaina keskiyöllä after party jatkui pitkään.