Jussi ja Kanadan Thomas matkalla museoon. Kuva: Mr. Gay Finland

Keskiviikkona alkanut Mr. Gay World -kilpailu huipentuu tänään puoliltaöin Suomen aikaa. Suomalainen Jussi Laitinen, hallitseva Mr. Gay Finland, on mukana kamppailuissa. Tähän mennessä Jussi on pärjännyt hyvin.

Perjantaisessa urheilukamppailussa Jussi oli kolmas ja haastatteluosioon Jussi oli ainakin itse tyytyväinen.

Lauantain ohjelmassa oli käynti Johannesburgin Aprtheided-museossa ja sen jälkeen Nkosi’s Haven -orpokodissa. Orpokodin lapset ovat kaikki AIDS-orpoja. Jokainen Mr. Gay oli tuonut mukanaan lastenkirjoja lapsille annettaviksi.

Eilen harjoilteltiin myös tämän iltaista finaalin koreografiaa. Ja sitten oli vuorossa hyväntekeväisyysillallinen orpokodin hyväksi. Jussin Suomesta mukanaantuoma Kalevala Korun ranneketju huutokaupattiin 4.000 randilla. Koru on samanlainen kuin minkä Jussi sai perheeltään lahjaksi voitettuaan Suomen Mr Gay Finland –kilpailun viime kesänä.

Jussi ja huonetoveri Linus Namibiasta. Kuva: Mr. Gay Finland

Apartheid-museon katolla Thomasin (Kanada), Jimmyn (Hong Kong), Stephanin (Sveitsi), Carliton (Filippiinit) ja Chavdarin (Bulgaria) kanssa. Kuva: Mr. Gay Finland

Jussi matkalla orpokotiin. Kuva: Mr. Gay Finland

Jussin mukanaan tuoma Muumi-kirja sai onnellisen uuden omistajan orpokodissa. Kuva: Mr. Gay Finland

Jokainen Mr. Gay toi kotimaastaan viisi lastenkirjaa AIDS-orvoille. Kuva: Mr. Gay Finland

Jussi ja huonetoveri Linus Namibiasta. Kuva: Mr. Gay Finland

QX.fi on seurannut kilpailua yhteistyössä Mr. Gay Finland -organisaation kanssa, jonka tuottaja on paikan päällä Johannesburgissa. Qruiser.com on yksi Mr. Gay Finlandin yhteistyökumppaneista.

Tänään jatkuivat finaalin harjoitukset heti aamiaisen jälkeen eivätkä kilpailijat enää palaa hotellille ennen illan esitystä.

Uusi Mr. Gay World valitaa maanantai aamyöllä n. klo 00.30.