Mega-Paula markkinoi Helsinkiä Tukholman Pride-tapahtumassa

Helsinki tekee matkailumarkkinointia Ruotsissa Stockholm Pride 2013 tapahtumassa heinä-elokuun vaihteessa yhteistyössä drag-taiteilija Mega-Paulan kanssa.

Tukholman Pride-tapahtuma järjestetään tänä kesänä 30.7.–3.8. Kaikille avoimessa tapahtumassa tuodaan esille sukupuoli- ja seksuaalivähemmistöjen ihmisoikeuksia ja kulttuuria. Viime vuonna tapahtumaan liittyvää kulkuetta seurasi noin 600 000 ihmistä, kulkueessa oli mukana noin 60 000 osanottajaa ja puistotapahtumassa noin 14 000 päivittäistä kävijää.

Helsingin kaupungin matkailu- ja kongressitoimisto tekee tapahtumassa Helsingin matkailumarkkinointia yhteistyössä drag-taiteilija Mega-Paulan kanssa. Mega-Paula on mukana muun muassa tapahtuman avajaisjuhlassa Ravintola Mälarpaviljongenissa, kulkueessa QX:n eli Ruotsin suurimman gay-uutissivuston ja -lehden rekassa ja välittää Helsingin terveiset puistotapahtuman päälavalla kulkueen jälkeen iltapäivällä ja illalla. Lisäksi Mega-Paula osallistuu schlagerpop-iltaan sekä Mr Gay Sweden 
-tapahtumaan.

– Tukholman Pride-viikko on Pohjoismaiden suurin Pride-tapahtuma, ja tunnelmaltaan huikea, ystävällinen, kansainvälinen ja todella iloisen värikäs. Odotan jälleen kaikkien upeiden artistien esiintymisiä pitkin viikkoa sekä tietenkin mahtavaa tunnelmaa useissa bileissä ympäri kaupunkia. Kaunista Helsinkiä on ilo ja kunnia markkinoida Tukholmassa. Vaikka Helsinki on pienempi kaupunki, on ilmapiiri täällä kuitenkin yhtä lämmin ja ystävällinen kuin Tukholmassa, kertoo drag-taiteilija Juha Rastas, jonka drag-hahmo on tunnettu myös Ruotsissa.

Markkinointitempauksessa Helsingin kaupungin matkailu- ja kongressitoimiston kumppaneina ovat Tallink Silja sekä Gay Friendly Helsinki -verkoston hotellit, Hotel Haven, Hotel Klaus K, Hilton Helsinki Strand ja Sokos Hotel Albert. Muut yhteistyötahot ovat Eurokangas, Ompelimo HannaKulla, KeltainenRuusu, Nexamen, Teekkarien Autokoulu, Hugo´s Room, Café Cavalier sekä Mega-Paulan yhteistyökumppanit Joe Blasco ja Ympyrätalon Silmäset.

http://www.megapaula.com/

http://www.stockholmpride.org/

http://www.visithelsinki.fi/tule/tervetuloa-helsinkiin/helsinki-gay-matkailijoille