HBO:n maailmanlaajuisesti huippusuosittu menestyssarja Game Of Thrones jatkuu. Viime maanantaina sai maailmanensi-iltansa tuoreimman neljännen tuotantokauden ensimmäinen jakso. Sarjaa on näyttänyt Suomessa Yle noin vuoden viiveellä. Tuoreeltaan uuden kauden jaksot näkee HBO:n omasta maksullisesta netti-tv:stä.

 

Kristian Naim Hodorina. Kuva: hbo.com

 

 

Sarjan näyttelijöistä on homona tullut ulos Kristian Naim, joka esittää Hodoria. Isokokoista, hyväsydämistä ja yksinkertaista hahmoa.

Näyttelijä kertoi ulostulonsa yhteydessä taistelevansa mielellään homouden stetereotypioita vastaan. Hän kertoo kuulleensa monilta, että ei näytä lainkaan tyyppiliseltä homolta. Uutinen levisi mediassa laajalle kertoo Naim. ”Siitä oli joka puolella CNN:stä pieneen Belfastin paikallislehteen.” Näyttelijä jatkaa, että on iloinen jos pystyy ulostulollaan olemaan avuksi jollekin.

– Jotkut sanovat, että en näytä tyyppiliseltä homolta, mitä se sitten tarkoittaakin. Tietenkin on olemassa erityyppisiä homoja, mutta jotkut eivät ymmärrä sitä. Jotkut ajattelevat, että me kaikki näytämme samalta ja käyttäydymme tietyllä tavalla. Joten tästä ihmiset ovat minua kiittäneet, Naim täydentää.

Naim puhui avoimesti julkisuudessa seksuaalisuudestaan ensi kertaa, kun häneltä kysyttiin hänen hahmonsa suosiosta homojen keskuudessa.

Game Of Thronesin Hodor on Naimin ensimmäinen merkittävä työ näyttelijänä. Hän on myöns menestynyt DJ:nä ja soittanut mm. Scissor Sistersin kanssa.

Game Of Thrones tv-sarja perustuu R. R. Martinin fantasiaromaaneihin. Tv-sarja on lyönyt monet ennätykset, sitä on mm. tuoreeltaan ladattu eniten verkon laittomista lähteistä edellisen kolmannen kauden aikana.

Lähteet: Attitude.co.uk, imbd.com.