Eteläisestä Floridasta kotoisin oleva alistuvaksi itseään luonnehtiva karhumies nimeltä Gelding on vapaaehtoisesti kastroinut itsensä.

Vuonna 1994 Geldingille tehtiin kirurginen kastraatio. Seitsemäntoista vuotta myöhemmin hän poistatti myös peniksensä.

Mies esiintyy Gawkerin haastattelussa nimellä Gelding, mutta se ei ole hänen oikea nimensä. Haastattelussa Gelding kertoo, että hänen isokokoiset miehiset sukuelimensä tuntuivat epämukavilta. Etenkin sen jälkeen kun hän sai jalkapallo-ottelun aikana vakavan vamman kiveksiinsä, joka vauriotti hermostoa ja aiheutti hoitotoimenpiteistä huolimatta pysyviä kipuja. Kivesten poistamisen jälkeenkin erektio oli kivulias. Lääkäri tarjosi vaihtoehdoksi peniksen tekemistä tunnottomaksi tai koko elimen poistamista.

Gelding kertoo, että hän ei koskaan ollut sinut miehisen kokonsa kanssa, se sai hänet noloksi eikä sopinut hänen persoonallisuuteensa. Ajatus kivesten poistamisesta tuli jo lukioaikana. Geldingiä kiusattiin hänen suuren varustuksensa takia ja se herätti kiusallista huomiota uimajoukkueessakin mukana olleelle nuorukaiselle.

Haastattelussa Gelding kertoo olevansa lopputulokseen tyytyväinen. Hän ei kaipaa pakettiaan. Nyt seksikumppanit eivät enää odota häntä suoriutumaan tavalla, jota hän ei halunnut. Gelding myös kertoo, että miehet ovat olleet petipuuhissa paljon innostuneempia leikkauksen jälkeen.

Koko haastattelu ja havainnollistavat valokuvat Qawkerin sivulla.