HBO:n menestyssarja Lookingin näyttelijä brittiläinen Russell Tovey on saanut monet pillastumaan. The Guardianin haastattelussa Tovey varovaisesti yritti selvittää, miksi hän sopii tietynlaisiin rooleihein. Tästä on nyt noussut suuri numero homouutissisuvustoilla ympäri maailman.

“I feel like I could have been really effeminate, if I hadn’t gone to the school I went to. Where I felt like I had to toughen up. If I’d have been able to relax, prance around, sing in the street, I might be a different person now. I thank my dad for that, for not allowing me to go down that path. Because it’s probably given me the unique quality that people think I have.”

”Olisin varmaan voinut olla todella naisellinen, jos olisin mennyt toiseen kouluun, mihin menin. Missä minun piti olla kovempi. Jos olisi voinut ottaa rennommin, keikistellä ympäriinsä, laulaa kadulla, saattaisin nyt olla eri ihminen. Kiitän isääni siitä, että hän ei sallinut minun valita sitä vaihtoehtoa. Koska se on todennäköisesti antanut minulle tämän ainutkertaisen ominaisuuden minulla ihmisten mielestä on.”

Guardianin haastattelun mukaan Tovey tarjoitti kommenttillaan sitä, että hän ei näyttelijänä ole helposti lokeroitavissa.

”Ei ole montakaan homoutensa tunnistanutta näyttelijää, jotka pystyvät näyttelemään heteroa ja homoa ja se on kaikkien mielestä ok.”

Russell Tovey on sittemmin lähettynyt lukuisia viestejä Twitterissä ja kertonut olevansa pahoillaan aiheuttamastaan mielipahasta.

Lue koko haastattelu täältä.

Lähteet: The Guardian, Queerty, Gay Star News, Huffington Post