Tomi Lappi osallistuu Mr Gay Word -kilpailuun Etelä-Afrikassa. Viime kesän Mr Gay Finland -kilpailun 1. perintöprinssi kamppailee voitosta 20 muun miehen kanssa. Tällä kertaa mukana on myös Ruotsin edustaja.

Pitkän huiskea, 189 cm, 24-vuotias Tomi on ammattitanssija. Suosikkiasioikseen Tomi mainitsee viiden kuukauden ikäisen veljentyttärensä sekä esiintymisen, etenkin sen miten pitkän harjoittelun jälkeen onnistunut lopputulos palkitsee. Tomi pitää myös äidin laittamasta ruuasta, sarkastisesta huumorista, suomalaisesta kahvista ja hyvistä yöunista.

Kuva: Mr Gay World

Tomi haluaisi voittaa Mr Gay World -kilpailun ja toimia helposti lähestyttävänä ja leikkisänäkin sanansaattajana ja kasvoina niin vakaville kuin vähemmän vakaville yhteisöä puhuttaville asioille.

Vanhemmilleen Tomi tuli kaapista samalla, kun ilmoitautui Mr Gay World -kilpailuun.

Vaikka onkin perintöprinssi, Tomi osallistuu Mr Gay World -kilpailuun, koska hallitseva Mr Gay Finland Peter Linden ehti jo osallistua siihen viime vuonna.

Mr Gay World -kilpailu käydään Etelä-Afrikassa Kap Kaupungissa ja Knysnassa sunnuntaista 26.4. lauantaihin 2.5. Maanantaina 4.5. on kotiinpaluun aika sunnuntain after-partyn jälkeen.

Lähteet: Mr Gay World, eikonline.com