QX Gay Gaala järjestetään perjantai-iltana 5. helmikuuta Savoy-teatterissa Helsingissä. Tuleva gaala on Suomen kolmas.

Palkinnot jaetaan tänä vuonna kaikkiaan 14 kategoriassa. Voittajat valitaan viikolla kaksi alkavan yleisöäänestyksen perusteella.

Tänä vuonna gaalan käsikirjoituksesta ja ohjauksesta vastaa viihteen herhiläinen Jukka Kuronen. Gaalan juontaa hersyvän hulvaton ja upea Miitta Sorvali. Liput QX Gay Gaalaan tulevat myyntiin maanantaiaamuna 4.1. klo 10 Lippupalvelussa ja Helsingin Kulttuurikeskuksen toimipaikoissa.

Yhdessäolo on tärkeä osa QX Gay Gaalaa. Minglaus alkaakin jo kello 17 Savoyn ja Preston tiloissa. Mahdollisuus on nauttia Show Dinner tai erityinen antipastilautanen.

 

 

QX Gay Gaalassa Vuoden homo palkinnon ovat tähän mennessä voittaneet Elias Koskimies (2014) ja Ari-Pekka Liukkonen (2015). Vuoden heteroina on palkittu Harri Tikkanen (2014) ja Jaana Pelkonen (2015). Palkintoja ovat aikaisemmin jakaneet mm. ylipormestari Jussi Pajunen, kulttuuri- ja urheiluministeri Paavo Arhinmäki, Jani Toivola, Marco Bjurström, Anne Kukkohovi, Eini, Sini Sabotage, Jorma Uotinen, Minna Kivelä, Sara Melleri.

QX Gay Gaala mittaa jo itsessään ennakkoluulottomuuden tasoa Suomessa. Gaalan toteuttaminen on mahdollista vain yhteistyökumppaneiden tuella. Yhteistyökumppaneita 2016 Gaalassa ovat Westerback, Barefoot Wine & Bubbly, Viking Line, Cityklinikka, Best Western Premier Hotel Katajanokka.

QX Gay Gaalan virallinen After Party on G Lounge Skybar & Clubilla, minne gaalavieraat kuljetaan suoraan gaalasta taksibusseilla.

Liity gaalahuumaan #gaygaala. Osta lippusi Lippupalvelusta.

Suomen kolmannen QX Gay Gaalan juontaa Miitta Sorvali, kuvassa Miitta-tädin hahmossa, videokaappaus, katso videoklippi alta.