Suomen kaikkien aikojen suurimmat sateenkaaribileet täyttävät Kaapelitehtaan 2.7. – päätähtenä nähdään Darude.

Juhannuksen jälkeisellä viikolla Helsinki Pride ja Eurogames huipentuvat Suomen suurimpiin sateenkaaribileisiin ikinä. Kaapelitehdas muuttuu lauantaina 2.7. EuroGames & Helsinki Pride 2016 Closing Partyksi.

Daruden lisäksi tapahtumassa esiintyvät, Krista Siegfrieds, Showhat ja stand-up koomikko Jamie MacDonald. Undergroundimpaa menoa tarjoavat newyorkilainen dj-kollektiivi The Carry Nation, Mr A, Janne X, The Band Called iMi Live, Siquiche ja La Perse Collective. Luvassa on myös alkuillasta latotanssit humpan ja euroviisujen tahtiin.

– Päätimme järjestää festareiden kaltaiset bileet, sillä haluamme tuoda kaikki sateenkaaren sävyt kerrankin yhden katon alle. Seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen joukko on todella kirjava, meitä löytyy kaikista sukupuolista ja ikäryhmistä joka lähtöön, kertoo bileet tuottavan dtm:n ravintolapäällikkö Markus Hakala.

Kaapelitehtaalla on bilettäjien käytössä kolme eri tilaa, joilla kaikilla on oma selkeä teemansa. Lisäksi illan aikataulussa on huomioitu genret humpasta houseen ja myös ulkomaiset vieraat.

Helsinki Priden lisäksi kansainvälinen urheilutapahtuma EuroGames tuo kaupunkiin samalla viikolla tuhansia hlbtiq-urheilijoita.

– Haluamme tarjota ulkomaalaisille vieraillemme urheilusuoritusten jälkeen ikimuistoiset päätösjuhlat, toteaa EuroGames Helsingin co-president Juha Meronen.

Closing Partyn liput ovat nyt myynnissä osoitteessa www.tiketti.fi.

Lisätiedot tapahtuman nettisivulta.