Jokainen meistä haluaa rakkautta. Tarvitsemme rakkautta. Pelkäämme rakkautta. Rakkaus voi kestää vuoden tai koko eliniän. Jokainen rakkaustarina on arvokas. Jokainen rakkaus on kaunis. Nyt on mahdollisuus jakaa oma rakkaustarina ja sen tuomaa iloa myös muille.

Kello- ja kultasepänliike Westerbackin kilpailussa etsitään Suomen kauneinta Gay-rakkaustarinaa. Kauneimma rakkaustarinat – ja niiden kertojat palkitaan. Kilpailuaikaa on 17-27.6.2016. Voittaja julkistetaan Westerbackin Pride -kutsuvierasjuhlassa 30.6.2016.

Päätöksen voittajatarinasta tekee kirjailija ja kuvataiteilija Katariina Souri. Finaalikuusikko ilmoittajineen kutsutaan mukaan VIP-juhliin 30.6.2016

Suomen kauneimman Gay-rakkaustarinan pari saa jopa 4 000 euron arvoiset sormukset Westerbackin Unisex-mallistosta. Myös ilmoittaja palkitaan, joten aktiivisuus kannattaa.

Tarkemmat tiedot ja ohjeet kilpailun Facebook-sivulta.

 

Westerback on 2017 QX Gay Gaalan pääyhteistyökumppani. Westerback oli Gay Gaalan yhteistyökumppani myös tänä vuonna. Westerback on aktiivisesti tukenut homokulttuurin tapahtumia kuten Mr Gay Finland -kilpailua ja Tahdo2013-konserttia.

 

– Haluamme olla mukana nykypäivässä, avoimessa ilmapiirissä jota ei enää niin helposti rajata tiettyihin kulisseihin tai sääntöihin. Haluamme olla osa jokaisen arkea, Haluamme osallistua uuden vapaamman tulevaisuuden luomiseen, toteaa Katja Warborn, Westerbackin toimitusjohtaja.

 

 

Kaikki kuvat: Westerback