Sheilan ja Tommyn Quick Change -numero jatkaa matkaansa semifinaaleihin taistelemaan voitostaan Talent Suomi- ohjelmassa.

 

Tuomarit päättivät Sheilan ja Tommyn jatkavan suoraan semifinaaleihin, eikä heidän tarvitse osallistua bootcamp- karsintavaiheeseen. 27.11 nähtävä semifinaali on suora lähetys ja silloin yleisön äänet ratkaisevat ketkä jatkavat finaaliin kilpailemaan voitosta.

Vihtiläinen Antti Taipale ja helsinkiläinen Maria Krestjanoff alias Sheila ja Tommy ovat tehneet yhteistyötä jo useamman vuoden ajan ja nyt he kilpailevat Quick Change – numerollaan Suomen parhaimman talentin tittelistä.

Heidän aluevaltauksenaan on yhdistää drag show sekä silmien edessä tapahtuvat maagisen nopeat vaatevaihdot, eli niin kutsuttu Quick Change. Tällä hetkellä Sheila ja Tommy ovat ainoita Quick Change artisteja, jotka yhdistävät esitykseen myös dragtaiteen. Heidän hersyvä tapansa leikitellä sukupuolirooleilla saa paatuneimmankin mielen nauramaan ja samalla hämmästelemään taianomaisia hetkiä esityksessä.

 

Sheila ja Tommy esittivät Quick Change -numeron myös QX Gay Gaalassa helmikuussa. Kuvat: Jan Lempikari (ylempi), Karo Holmberg (alempi). Katso video numerosta alla.