Kuluvaa viikkoa ovat hallinneet uutisen USA:n presidentinvaaleista, jotka ovat tulossa tiistaina. Koska Hillary on julistanut tukeaan meille seksuaalivähemmistöille, saa hänen kampanjansakin tukea sen mukaisesti.

Kuva: Madonna/Instagram

Madonna lupasi jo aikaisemmin suihinotot Hillarya äänestäville, tällä viikolla hän lupasi myös intiimin konsertin huomiselle maanantaille. Tiedä sitten, yhdistyykö tuossa illassa nämä molemmat. Myös näyttelijäkomistus James Franco seisoo Hillaryn riveissä ja käyttää avujaan Hillaryn hyväksi.

Donald Trumpin kannattajat taas pelaavat aivan toisenlaista peliä. Kristitty aktivisti kehottaa äänestämään Trumppia sillä perusteella, että Hillary Clinton saattaa pakottaa lapset harrastamaan homoseksiä.

Majoituspalvelu Airbnb aikoo pistää stopin seksuaalivähemmistövastaisille isännille. Suosittu maailmanlaajuinen palvelu uudisti sääntöjään, joissa majoituksen tarjoajat sitoutuvat kunnioittamaan jokaista myös seksuaalisesta suuntautumisesta riippumatta ja ilman tuomitsemista ja ennakkoluuloja. Jos uusiin ehtoihin ei suostu tili suljetaan, varaukset ja listaukset peruutetaan ja palvelun kautta ei enää pysty tarjoamaan majoitusta – eikä myöskään varaamaan sitä.

Pink News uutisoi, että Caitlyn Janner ei taidakaan olla planeettamme tunnetuin transnainen. Kiinalaisen TV-tähden Jin Xingin TV-show kerää viikoittain 100 miljoonaa katsotaa. Xing on ollut avoimesti trans jo 20 vuotta.

Britti-Voicen tähti Jordan Gray on tehnyt historiaa julkaisemalla ensimmäisen mainstream musiikkivideon, jolla nähdään transnaisen ja cis-miehen rakkauskohtaus. Video on tärkeä, koska se normalisioi trans-rakkauden, kertoo transsukupuolinen Gray Gay Star Newsille.