Erilaiset poikakalenterit kilpailevat pääsystä pukinkonttiin ja juuri sinun seinällesi, nyt trendinä näyttäisi olevan lisätä hellyttävää viestiä, sillä miesten mukana nähdään myös eläimiä. Tukholmassa oikeistopolitiikko vietiin turvaan homoklubilta. Madonna teki Trump-vastaisen esiintymisen.

Orlandon uusi ensi vuonna aukeava stadioni saa Pulse yökerhosurman uhreille omistetun osan katsomoon. Katsomoon tulee yhteen kohtaan penkkirivit sateenkaaren väreissä. Lisäksi stadionille tulee 49 uhrille omistettu tyhjä rivi. Orlando City Soccer Club osoitti tukensa ammunnan uhreille jo aikaisemminkin tapahtuman jälkeen ja teki merkittävän rahalahjoituksen uhreille heidän perheilleen. (Kuva: Orlando Cty Soccer klubin puheenjohtajan Philip Rawlins/Twitter)

Caitlyn Jenner (67) kertoi tulevasta muistelmateoksestaan ja lupasi välähdyksen salaisuuksistaan, jotka kameroilta jäävät piiloon. The Secrets of My Life on tulossa myyntiin 25. huhtikuuta. Kirja kertonee lisää yksityiskohtia Caitlynin olympiavoitosta, elämästä Kardashianin klaanissa ja miten hänestä tuli maailman tunnistettavin transnainen ja transaktivisti.

Pakistanin yksi johtavista transaktivisteista, Kami Sid, on saanut upeilla kuvillaan malliuransa hyvään alkuun. Kami Sid on Pakistanin johtavia ja tunnetuimpia aktivisteja, häntä on haastateltu myös useissa kansainvälisissä julkaisuissa ja BBC:n How Gay Is Pakistan? dokumentissa. ”Kuvat esittävät transyhteisön kunniakkaasti valtaväestölle”,  totesi Kami Sid kuvistaan.

Vuoden vaihde on kalentereiden kulta-aikaa, tässä onkin kuuma ja tyylikäs vinkki. Ranskalaiset maanviljellijät on kuvattu vähissä vaatteissa tietenkin maaseudulla ja eläinten kanssa. Kuvat on ottanut ranskalainen muotikuvaaja Fred Goudon. (Kuva: Fred Goudon)

Kalenteribisnekseen ovat lähteneet myös eläinlääketieteen opiskelijat Cornellin yliopistosta. Kalenterin tuotot menevät muun muassa eläinten sairaalalle. Kalenterissa on miesten lisäksi vuohia, lehmiä, koiria ja kenguru. Kalenterin kunniaksi on myös video, josta kyllä tuleekin iloinen joulumieli.

Ruotsissa perussuomalaisia vastaavan puolueen ruotsidemokraattien puoluejohtaja Jimmie Åkesson astui homoklubi Secret Gardeniin Tukholmassa sillä seurauksella, että muut klubilla olijat järkyttyivät oikeistopolitiikon läsnäolosta ja tilanne muodostui uhkaavaksi. Suojelupoliisi puuttui tilanteeseen tunnin kuluessa ja ohjasi Åkerssonin ulos tiloista.  Poliitikko oli kierrellyt yleisön joukossa puhumassa. Vahtimestarit olivat joutuneet poistamaan useita asiakkaita, jotka olivat halunneet kertoa näkemyksensä puoluejohtajalle. Monet asiakkaat olivat myös lähteneet pois klubilta protestina Åkerssonin läsnäololle.

Popin kuningatar Madonna oli USA:n presidentinvaalien aikana vahvasti Hillary Clintonin puolella. Nyt Madonna on tehnyt tulkinnan kollega Britney Spearsin Toxic-biisistä -kyseessä on Trump-vastainen viesti Madonnan tapaan. Esityksen taustalla nähdään tuleva presidentti vähemmän imartelevassa tarkoituksessa. Sosiaalisessa mediassa Madonnan esitystä on tervehditty ilolla ja Huffingtonpost totesikin, että Madonna teki sen, hän todella pelasti maailman neljässä minuutissa – viittaus Madonnan omaan hittiin.