Ainakin valtaosalle viime vuosina paria ja parisuhdetta etsineelle kännykkäsovellusten käyttäjälle lienee tullut selväksi, että monet miehet helposti lähettävät kuvan lemmenvaltikastaan, jopa pyytämättä. Jenkkiläinen The Cut blogi kysyi miehiltä miksi.

 

 

– Jason, 24-vuotias myyjä kertoo kiihottuvansa, jos naiset masturboivat hänen kullikuvaansa katsellen.

– Minulle munakuvat ovat suuri luottamuksen osoitus, kertoo 27-vuotias kokki Ryan. Kullikuva on sama kuin lähettäisi ansioluettelon tai ilmottaisi etsivänsä uutta työntekijää.

– Elämme niukksanaisessa Twitter-ajassa, kuva korvaa tuhat sanaa. Jotkut kullit ovat deal breakkereita, kun taas toiset sinetöivät tapaamisen silmänräpäyksessä, kiteyttää Michael 39-vuotias videokuvaaja.

– Lähetän kullikuvia, koska minulla on todella kaunis kulli, kertoo Kevin 50, koomikko. Kevin kertoo partnerinsa sanoneen, että hän sai seksiä upean kullikuviensa takia, vaikka on muuten ikävä ihminen.

– Huono asettelu ja valaistus pilaa kullikuvan, muistuttaa Rob, 46-vuotias ohjelmistoinsinööri.

New York Magazinen blogissa julkaistuun juttuun on kerätty valitettavasti, vaan ei yllättäen heteromiesten kommentteja. Olisi hyödyllistä kuulla, miten homomiehet asiaan suhtautuvat, koska siellä Grinderissa ja muissa kullikuvat sinkoilevat useammin kuin tähdenlennot taivaallamme. Kommentoi siis Facebookissa! Moderni deittikulttuuri ei enää edes teeskentele kainoutta, eikä siinä ole mitään pahaa.