Viimeinen äänestyviikko alkaa. Vielä on ratkaisematta, ketkä vuoden 2016 sankareista ja mitkä tähtihetkistä vievät voitot QX Gay Gaalassa torstaina 2. helmikuuta.

Äänestys on edennyt todella tasaisesti. Useammassakin kategoriassa ero on tällä hetkellä niin pieni, että varmaa voittajaa on mahdoton vielä nimetä. Tasoita omien suosikkiesi tie voittoon ja äänestä ja houkuttele muitakin äänestämään.

QX Gay Gaalan voittajat valitaan suoraan yleisöäänestyksen perusteella. Äänestys päättyy sunnuntaina 29. tammikuuta kello 23.59. Äänestys on kontrolloitu. Äänestysvalinnat vahvistetaan tekstiviestillä (0,50€), yhdestä matkapuhelinliittymästä voi äänestää vain kerran, äänestää voi vain suomalaisista liittymistä.

QX Gay Gaala on torstaina 2.2.2017 Savoy-teatterissa Helsingissä. Liput ovat myynnissä Lippu.fi. Uutuutena tänä vuonna ovat bussikyydit suoraan gaalaan ja takaisin Turusta ja Tampereelta.

Suomen neljännen QX Gay Gaalan juontavat yhdessä Jani Toivola ja Mikko Leppilampi Käsikirjoituksesta ja ohjauksesta vastaa jo toista vuotta Jukka Kuronen.