Amerikkalainen showpainija Anthony Bowens, 26, ja hänen poikaystävänsä Michael Pavano tekivät viime syksynä hassuttelevan videon. Pavano latasi videon YouTubeen ja mainitsi videolle Anthonyn poikaystävänään. 

– Minulla oli todella hauskaa, kun teimme videon, mutta oli hiukan huolissani siitä, miten se otettaisiin vastaan painimaailmassa, kun ihmiset saisivat tietää salaisuuteni. Lopulta päätin, että video saa kuitenkin olla, kertoo Bowen OutSports sivustolle.

Viikkojen kuluttua Bowens sai tekstarin, joka säikäytti hänet. Lähettäjänä oli hänen paras ystävänsä painibisneksessä, jolta Bowens oli erityisesti salannut poikaystävänsä. Säikähdys oli turha, ystävä ei välittänyt asiasta. Bowens kertoo silti yhä hermoilleensa, sillä ystävä oli kertonut, että myös muut painijat olivat nähneet videon. 

Niinpä Bowens tunsi hetken tulleen ja hän päätti kertoa olevansa biseksuaali. Tammikuun alussa Bowens julkaisi Facebookissa päivityksen:

“I’m not going to make this a long winded post but I think it’s time. Just wanted to let everyone know im Bisexual. I look forward to changing perceptions and breaking stereotypes as I continue on my journey. I have zero patience for negativity so if this bothers you please delete me. Thanks!”

Päivityksessään Bowens kertoo olevansa biseksuaali ja mikäli hänen avoimuutensa jotakuta häiritsee, nämä voivat hänet (ystävistään) poistaa. Enteriä painettuaan, Bowens sulki puhelimensa, eikä hän halunnut ajatella, mitä ihmiset kirjoittaisivat. Reaktiot olivat kuitenkin pelkästään myönteiset 986 tykkäystä ja yli 200 kommenttia, kaikki myönteisiä vain muutama poisti Bowensin ystävistään.

Nyrkkeililä
Bowensin päivitys oli tarkoitettu yllätykseksi myös hänen poikaystävälleen. Kun Bowens pyysi poikaystäväänsä katsomaan päivityksen, tämä hymyili leveämmin kuin koskaan. Läsnä olleet ystävät hurrasivat ja Bowens ei voinut olla itkemättä, kun vuosien stressi, ahdistus ja tuomituksi tulemisen pelko laukesivat. Bowens kertookin kaapista tulemisen olleen hänen elämänsä paras päätös.