Marokkolainen elokuvantekijä Mahmoud Frites latasi Facebookkin sometähti Adouman, koko nimeltään Adam Lhlou, kuvan, viestiteksti antoi ymmärtää, että Ljlou haluaa tulla raiskatuksi. Asiasta uutisoi Le 360 -sivusto.

– En ymmärrä niitä, jotka raiskaavat apinoita, vajavaisia, vanhuksia, vauvoja tai lapsia, mutta eivät raiskaa ihmisiä, jotka paitsi unelmoivat raiskatuksi tulemisesta, ovat myös valmiit maksamaan siitä, että heidät raisktaan, Frites kirjoitti.

Saatuaan Facebookissa negatiivisia kommenttajna Frites ei kuitenkaan pyytänyt anteeksi.

– Jouduttuani värikkään kritiikin kohteeksi homoseksuaalien ja homoseksuaalisuuden kannattajien taholta, suokaa minulle anteeksi, että kirjoitin sen viestin, vaikka se olikin pilaa.

Fritesin viesti otettiin kuitenkin todesta. Morocco World Newsin mukaan viikko sitten perjantaina kolme miestä kävi Lhloun kimppuun kadulla ja hakkasi hänet. Miehet löivät häntä kasvoihin ja kaulaan ja repivät hänen vaatteittaan, he uhkasivat tappaa Lhloun ja lopettivat vasta taksinkuljettajan puuttuessa tilanteeseen.

Lhlou päivitti Facebook-sivulleen onnittelut Fritesille tämän onnistuttua saavuttamaan tavoitteensa.

– Sanot olevasi elokuvaohjaaja, taistelija,taiteilija, mutta olet häpeäksi ihmiskunnalle ja terroristi valeasussa, kirjoitti Lhlou. Kukaan ei ansaitse tulla raiskatuksi, jos olisimme Euroopassa, sinua pidettäisiin syyllisenä ja saisit rangaistuksen yllyttämisestä raiskaukseen, Lhlou jatkoi.

Frites kertoi tulleensa väärinymmärretyksi ja kertoi tarkoittaneensa vain joitakin homoseksuaaleja, ei suinkaan kaikkia, koska on myös työskennellyt homoseksuaalien näyttelijöiden kanssa elokuvissaan.

Aiheesta uutisoi englanniksi LGBTQ Nation.