Amerikkalainen showpainija Anthony Bowens, 27, ja hänen poikaystävänsä Michael Pavano tekivät viime syksynä hassuttelevan videon, jonka seurauksena Bowens kertoi olevansa biseksuaali. Bowens iloitsi mielensä keventymisestä biseksuaalisuuden tunnustamisen jälkeen ja iloitsi kannustavista kommenteista.

Joissakin kommenteissa Bowensin ulostuloon oli kuitenkin näkökulma, jota hän ei ollut osannut odottaa – hänen seksuaalisuutensa kyseenalaistettiin. Kyseessä oli biseksuaalien varsin yleisesti kohtaama stigma ”oletko sittenkin oikeasti homo, mutta piilottelet sitä?”.

Bowens kertoo, että hän ei ollut lainkaan tietoinen, että biseksuaaleille esitetään tällaisia kysymyksiä ja että samalla hänen seksuaalisuutensa kyseenalaistetaan, koska hän seurustelee nyt miehen kanssa.

– Voin tapailla tai mennä naimisiin miehen kanssa ja elää hänen kanssaan koko lopun elämäni, muta se ei muuta niitä tunteita joita minulla on. Minun kokemukseni ei muutu. Ja juuri siksihän puhutaan HBTQ-yhteisöstä, meitä on moneksi.

Bowens ja Pavano ovat edelleen rakastuneita ja esiintyvät usein yhdessä kuvissa Bowensin Instagrammissakin.