HeSetan työntekijätiimi vahvistui tällä viikolla uudella timanttisella osaajalla. Maanantaina HeSetan tapahtuma- ja varainhankintapäällikkönä aloitti Senni Moilanen, kerrotaan HeSetan Facebook-sivulla.

Senni vastaa HeSetan varainhankinnan kehittämisestä ja tapahtumatuotannosta ja tarttuu samantien ensi kesän Helsinki Priden ohjaksiin. Tehtävä on Sennille osittain jo entuudestaan tuttu, hän toimi vuoden 2014 Helsinki Priden tuottajana.

– On ihanaa olla töissä organisaatiossa, joka haluaa kehittyä ja mennä eteenpäin. En malta odottaa, että saan olla mukana viemässä HeSetaa seuraavalle levelille!

Sennillä on vahva osaaminen järjestötoiminnassa, viestinnästä ja markkinoinnista ja tapahtumatuotantojen parista. Helsinki Priden lisäksi hän on toiminut muun muassa Tahdon2013- kampanjan vetäjänä ja Asunnottomien yö Helsinki 2016 –tapahtuman tuottajana, nuorten mielenterveysseura Yeesi ry:n puheenjohtajana ja pitkään Trasek ry:n hallituksessa.

– Mielestäni Helsinki Pridessä ehdottomasti parasta ovat vapaaehtoiset ja vapaaehtoisten kanssa työskentely. Tapahtumaa tekevät todella taitavat ihmiset, joiden kanssa on inspiroivaa työskennellä.

HeSeta etsii parhaillaan lisää tekijöitä ensi kesän Helsinki Priden työryhmään. Senni kannustaakin myös ihmisiä, joilla on jonkin alan erityisosaamista mutta ei välttämättä aikaa intensiiviseen työryhmätyötyöskentelyyn, ilmoittautumaan mukaan.

– Tekemistä ja tehtäviä löytyy monenlaisilla taidoilla, aikatauluilla ja panostuksella. Mukaan kannattaa ehdottomasti ilmoittautua, kaikki apu on enemmän kuin tervetullutta!

Mukaan Helsinki Priden työryhmään voit hakea verkkolomakkeella täällä.