Homoyökerho DTM:ssä tehdään vielä tälläkin hetkellä remonttia, vaikka ovien avaamiseen on enää 7 tuntia. ”Remontti valmistuu normaalikäytännön mukaisesti tänään siihen mennessä kun ovet kello 21 avataan”, kertoi DTM:n Karri Nieminen QX:lle.

Uudistettu DTM avataan siis vihdoin tänään perjantaina. Mikä kaikki sitten muuttuu? ”Muutos on iso”, totesi Nieminen.

– Tämä on isompi remontti kuin se minkä teimme 2012, kun tulimme tähän tilaan. Silloin teimme oikeastaan vain pintaremontin.

– Seinät pysyvät paikoillaan, mutta monta asiaa muuttuu. Sisääntulon sijainti pysyy ennallaan, mutta heti sen jälkeen on uutta.

– DTM muuttuu perinteisestä yökerhosta industriaalimpaan suuntaan, kuvailee Nieminen remontin ideaa. DTM tuli Mannerheimintielle helmikuussa 2012. Nyt oli jo aika tehdä isompi remontti. Yöelämässä pelataan illuusioilla, virikkeillä ja siinä mielessä jossain vaiheessa tila vanhentuu, intoutuu Nieminen perustelemaan remonttia.

– Homobaareilla on myös paljon usein käyviä kanta-asiakkaita.

Yökerhoala on myös tänä vuonna viimein noussut 2008 alkaneesta taloudellisesta kurimuksesta, mikä antoi rohkeutta tehdä remontti nyt.

– Projektina ja kustannuksiltaan tämä on paljon isompi kuin se pintaremontti, minkä teimme 2012, kertoo Nieminen. Silloin vain lähinnä uusittiin äänentoistoa ja maalattiin pintoja, samoissa tiloissa oli aikaisemminkin ollut yökerho, hän jatkaa.

– Koko sisustus on tällä kertaa uusittu. Valotekniikkaa on uusittu, äänentoistoa parannettu klubimaisemmaksi. Nyt äänentoisto ympäröi tanssilattian, kun se ennen oli suunnattu lavalta lattialle. Kolmesta baarista kaksi on vaihtanut paikkaa, toinen tanssilattia on siirretty. Jopa kassajärjestelmätkin on uusittu, kertoo Nieminen muutoksista.

– Kyllä tämä useita satoja tuhansia euroja maksaa, tunnustaa Nieminen uudistusten hinnasta.

Remontin myötä julkistetaan myös DTM:n uusi slogan: Celebrate yourself.

Uutena klubi-iltana aloittaa 9.12.2017 Mr A:n Rebels, DJ-vieraana Derrick Carter.

Perjantaina 2.2. DTM:n lavalle nousee Drag Queen Aja (USA), joka tuli tunnetuksi Rupaul’s Drag Racen 9. tuotantokaudelta. BLOW-klubi jatkaa kuukausittain lauantaisin.