”Freedomin tarina loppuu ja sen päättäjäisiä vietetään vappupäivänä 1.5. Tervetuloa juhlimaan Freedomin viimeistä päivää Mäntymäen kukkuloille ja juomaan varastot tyhjiksi. Uudet omistajat ottavat paikan haltuun vapun jälkeen”, lukee Freedom Barin Facebook-sivulla eilen julkaistussa päivityksessä.

Kesäkauden avajaisia vietetään 27. huhtikuuta.

Myöhään perjantai-iltana Freedomin Facebook-sivulla kerrottiin, että kaupat baarista on tehty. Sen kommenteissa Freedom Barin myyneen perheyrityksen Happy Hour Restaurants Oy:n toimitusjohtaja Tarja Palomäki kertoo, että Freedom Bar ei jatka sateenkaaripaikkana omistajavaihdoksen jälkeen.

Helsingin kesä alkaa siis yhtä iloista terassia köyhempänä. Kyseessä on globaali ilmiö, homobaareja suljetaan enemmän kuin uusia avataan. Taustalla vaikuttaa terveyttä korostava asenneilmapiiri ja seuranhaun digitalisoituminen.

Freedom Bar on kesäterassi, joka rakennettiin entisiin käymälätiloihin legendaarisen Mäntymäen kruisailualueen kupeeseen. Se avattiin vappuna 2014.

Happy Hour Restaurants Oy myi aikaisemmin tänä vuonna Le Bonkin ja investoi uuteen ruokaravintolaan.  Hampton Bay avataan telakan rantaan Bulevardin päähän. Perhe pyörittää lisäksi ylistettyä jazz-klubi Storyvilleä ja railakasta oluttupaa Rymy-Eetua.

Valmista tuli! Avajaiset ens perjantaina klo 17. Tervetuloa kaikki ❤️💛💚💙💜

Publicerat av Freedom den 22 april 2018