Mr Gay World -kilpailu käytii Etelä-Afrikassa viime viikolla. Kilpailuun osallistui myös kaukaa Australiasta asti Jordan Bruno,24, joka tunnetaan TV:n ruokaohjelmastaan My Kitchen Rules.

Tämä on ensimmäinen kerta kun voitto menee Australiaan ja hän voitti kaikkiaan kuusi kilpailun kahdestatoista arvosteluperusteesta: henkilöhaastattelun, yhteiskuntavastuun, hän oli komein puvussa, hän oli kuvauksellisin, hän voitti yleisöäänestyksen ja hänellä oli parhaat kasvot.

Saatuaan Mr Gay World -nauhan ja pokaalinsa hän piti tunteikkaan puheen.

– Olen niin innoissani. Minut valinneet tuomarit ovat suuria esikuvia omissa kotimaissaan, että saan vastaanottaa heiltä tämän palkinnon ja saan tämän tunnustuksen merkitsee todella paljon.

– Se, mitä ensimmäiseksi ajattelin tehdä tittelilläni on, että puhun muiden kilpailijoiden kanssa ja selvitän onko jotain, missä voisin heitä auttaa.

– Sen jälkeen julkaisen sarjan videoita, jotka nostavat esiin hbtq-kysymyksiä oman yhteisömme sisällä. Näitä ovat esimerkiksi femme-shaming, kehoon liittyvät kysymyksen ja pridefestivaalien lesbosyrjintä. Tehtävää on paljon.