Tunteikkaassa päivityksessään Twitterissä 23-vuotias Collin kertoo olevansa homo. Samana iltana hänen joukkueellaan Minnesota Unitedilla oli prideilta.

”Tänä iltana joukkueellani, Minnesota United, on meidän prideiltamme. Tämä on tärkeä ilta minulle – tulen kertomaan, että olen avoimesti homo pelaaja jalkapallon pääsarjassa.

Olen jo vuosia ollut avoimesti homo perheelleni ja ystävilleni, mukaan lukien joukkuetoverini. Olen pelannut jalkapalloa pääsarjassa kuusi kautta: neljä kautta DC Unitedissa ja kaksi kautta Minnesota Unitedissa.

Tänään olen ylpeä siitä, että koko joukkueeni ja sen johto tietävät minun olevan homo. Kaikki liigassa ovat olleet minua kohtaan pelkästään ystävällisiä ja hyväksyviä ja se teki päätökseni kertoa homoudestani julkisesti paljon helpompaa.

Kun nyt juhlimme prideiltaa, haluan kiittää joukkuekavereitani heidän ehdottomasta tuestaan sille, mitä minä olen.

Kokemusteni valossa ammattiurheilijana haluan käyttää tämän hetken ja rohkaista muita ammatikseen tai muuten pelaavia luottamaan siihen, että laji ottaa heidät vastaan lämpimästi.

Kesäkuu on pridekuukausi ja olen ylpeä pelatessani priden puolesta, ja pelatessani avoimesti homona miehenä.”

Otteluiltana 29. kesäkuuta, jolloin Twitter-päivitys julkaistiin, Collin ei päässyt pelaamaan. Mutta viime perjantaina hän pelasi ensimmäistä kertaa avoimesti homona ja jalkapallofanit kannustivat häntä pitelemättöminä.

Collinille osoitettiin suosiota seisaltaan ja yleisö mylvi korviahuumavaasti, mikä sai jalkapalloreportteri Jeff Rueterin ihon kananlihalle.