Kaksi vuotta sitten nähtiin Halloween-puku, joka makti Caitlyn Jennerin kuuluisaa helmenväristä bodya, mikä hänellä oli yllään Vanity Fair -lehden numerossa, kun hän kertoi maailmalle olevansa Caitlyn. Tämä Halloween-viritys vedettiin pian pois myynnistä, koska sen katsottiin pilkkaavaan entistä urheilijaa.

Nyt on jälleen saatavissa Caitlyn-asu. Se on nimeltään ”I am Cait” ja sitä myy verkkojätti Amazon. Se esittää Bruce Jennerin (Caitlynin syntymänimi) hänen vuoden 1976 Olympia-voitto -asussaan. Asu koostuu punaisesta paidasta, sinisistä sortseista, kahdesta kultamitalista ja pitkähiuksisesta peruukista, paljon pidemmästä kuin mitä Brucen omat hiukset olivat aikoinaan. Asun nimen ja peruukin peruustella on melkoisen selvää, että tarkoituksena on viitata Caitlyinin trans-identiteettiin.

Amazon on sittemin lakannut mainostamasta asua, kun sekä yksityishenkilöt että lhbtq-järjestöt ovat todenneet, että asu pilkkaa transihmisten taustaa ja heidän usein kokemaansa hyvin vaikeaa menneisyyttä.