Vuodesta 1993 alkaen järjestetty TransHelsinki alkaa keskiviikkona ja kestää ensi viikon perjantaihin 23. marraskuuta 2018 saakka. TransHelsingin tapahtumat ovat suunnattuja kaikille, joita sukupuolen moninaisuus tavalla tai toisella koskettaa, kertoo Seta tämänpäiväisessä Facebook-päivityksessään ja toivottaa kaikki tervetulleiksi.

Ohjelmassa on erilaisia tapahtumia alkaen omasta terveydestä, seksitautien testauksesta, joka on mahdollista tehdä sensitiivisessä ympäristössä. Sunnuntain yhteisöseminaarissa pohditaan muun muassa Mikä Perus-Jamppaa sukupuolen moninaisuudessa ahdistaa. Saatavilla on myös tietoa ja pohdintaa transihmisten lasten hankinnasta.

Hivpointin sensitiivinen seksitautien testaus trans ja ei-binäärisille henkilöille! Keskiviikkona 14.11. klo 16-18. Testaus on maksuton. 

Tiistaina 20.11.2018 on eduskunnan HLBTI-verkoston, Setan ja Amnestyn Suomen osaston järjestämä tilaisuus, jossa järjestöt vetoavat puolueisiin: translain kokonaisuudistuksen on toteuduttava ensi hallituskaudelle ja uudistuksen sisältö on kirjattava tulevaan hallitusohjelmaan. Tilaisuudessa luovutetaan puolueiden johdolle Amnestyn vetoomus, jonka on allekirjoittanut yli 10 000 ihmistä Suomessa.

Katso koko ohjelma tapahtuman sivulta.