Scott Chen, on ollut Grindrin johtaja siitä alkaen kun se myytiin kiinalaiselle peliyhtiölle. Marraskuun 26. päivä hän jakoi omalla Facebook-tilillään artikkelin Taiwanin kansanäänestykseen samaa sukupuolta olevien avioliitosta, asiasta kirjoitti Grindrin omistama verkkosivusto Into.

Kirjoitus sai paljon kommentteja ja keskustelu kiihtyi. Näin Chen kirjoitti:

– On ihmisiä, joille avioliitto on pyhä sakramentti miehen ja naisen välillä. Olen samaa mieltä, mutta se ei ole meidän asiamme. On myös ihmisiä, joiden mielestä avioliiton tarkoitus on luoda lapsia, jotka kantavat heidän DNA:taan. Sekään ei ole meidän asiamme. On ihmisiä, jotka ovat vain erilaisia kuin te, jotka epätoivoisesti haluavat naimisiin. Heillä on heidän omat syynsä.

Tiedote oli kirjoitettu kiinaksi, mutta on käännetty englanniksi. Siitä on otettu myös kuvakaappaus. Kun kommenttista nousi kohu, Chen poisti sen ja selvitti näkemystään kirjoittaen näin:

– Se, mitä sanoin miehen ja naisen välisestä avioliitosta oli tarkoitettu ilmaisemaan mitä henkilökohtaisesti koen liittyen omaan avioliittooni – ei kuvaamaan sitä, että vastustaisin homoliittoja.

– Haluan tehdä selväksi, että kannatan lhbtq+ -oikeuksia kuten olen tehnyt nuoresta alkaen. Kannatan homoliittoja ja olen ylpeä siitä, että työskentelen Grindrille. Pyydän anteeksi sitä, että sanani eivät selvästi tuoneet esiin tätä.

Chenin alkuperäinen kommentti ja myöhemmät vastaukset ovat saaneet runsaasti kritiikkiä. Niin paljon, että Grindrin oma julkaisu haluaa tämän johtajan ulos yrityksestä.

Inton toimittaja ja Grindrin sisältövastaava Zach Stafford sanoi The Guardianille, että Chenin kommentit eivät vastaa sovelluksen ja yrityksen arvoja.

– Grindrin tavoitteena on auttaa saavuttaa lhbtq-ihmisille samat oikeudet kuin muilla on. Etenkin mitä tulee deittailuun ja rakkauteen. Avioliitto mahdollisimman monelle on appimme päämäärä.