HeSetan syyskokous hyväksyi 29.11.2018 sääntömuutosesityksen yhdistyksen nimen muuttamisesta. Äänet jakautuivat 21 puolesta, 1 vastaan ja 2 tyhjää. Uusi nimi on Helsinki Pride -yhteisö ry, joka astuu voimaan helmi-maaliskuussa 2019, kun muutos on hyväksytty rekisteriin.

Nimenmuutos on osa laajempia uudistuksia. Yhdistyksen visuaalinen ilme, verkkosivut ja viestintäkanavat uudistuvat keväällä 2019. Uudistukset toteutetaan yhteistyössä designin, ohjelmistokehityksen ja digitaalisen markkinoinnin asiantuntijakumppaneiden kanssa.

Tulossa oma verkkomedia

Merkittävin viestintäuudistus on rakenteilla olevat HeSetan ja Helsinki Priden yhteiset verkkosivut, joista kehitetään verkkomedia vuonna 2014-2015 julkaistun H-lehden pohjalta, kerrottiin Hesetan Facebook-päivityksessä lokakuun alussa.

Helsinki Pride -viikon rooli on nykyään huomattava osa yhdistyksen toimintaa. Uuditusten tavoitteena on sitoa Helsinki Pride vahvemmin tukemaan yhdistyksen ympärivuotista vaikuttamistyötä ja varainhankintaa.

Nimenmuutosta esitettiin ensimmäisen kerran syksyn 2017 syyskokouksessa, jolloin esitys kaatui niukalla äänienemmistöllä.