Oli tiistai-ilta kun irlantilainen Marc Power sopi Grindrissä tapaamisen toisen miehen kanssa. Hänen saapuessaan tapaamispaikalle siellä olikin joukko nuoria.

Facebook-päivityksessään Power kertoo mitä tapahtui.

”Olen juuri joutunut suunnitelmallisen homofobisen hyökkäyksen kohteeksi täällä Dublinissa. Menin Grindr-deitille. Siellä olikin jouko teini-ikäisiä poikia aseiden kanssa. Näillä aseilla he yrittivät tappaa minut. He yrittivät lyödä minua päähän vasaralla. Hei eivät onnistuneet siinä, mutta ole sairaalaan päivystyksessä, minulla on vaurioita kasvoissa ja autoni on tuhottu. Voin ihan ok, mutta olen helvetin vihainen”, hän kirjoittaa.

Myöhemmin hän jatkaa, että ajattelee vaatia Grindriä vastuuseen, koska se ”sallii väkivaltaisten hullujen perustaa profiilin”.

Tämä ei ollut ensimmäinen kerta kun feikkiprofiilia käytetään houkuttelemaan ansaan. Detroitissa tapettiin viime kesänä mies apin avulla tehdyssä ryöstöyrityksessä ja viime kuussa Intiassa kaapattiin alaikäinen poika, kun hän oli sopinut tapaamisen feikkiprofiilin kanssa,  kertoo Out.

I've just been the victim of a premeditated homophobic attack here in Dublin. Went to meet someone off grindr. Was…

Publicerat av Marc Power Tisdag 15 oktober 2019