Vasta elokuussa William Seth Wenzel, 22-vuotias tukholmalainen,  oli QX:n kansikuvapoikana. Nyt hän edusti Ruotsia Abu Dhabissa ju-jutsussa ja voitti MM-pronssia 94-kiloisten sarjassa. QX tiristi voittajalta muutaman sanan tuoreen voiton jälkeen.

Miltä tuntuu voittaa MM-pronssia?

– Se tuntuu todella hyvältä! Tavoittelin kultaa, mutta ottaen huomioon, että kilpailen nyt uudessa rankemmassa painosarjassa olen silti tyytyväinen.

Kerro, miten mitali tuli?

– Minulla oli viisi otteulua, voitin niistä neljä ja hävisin yhden. Kohtasin viime vuotisen maailmanmestarin toisessa ottelussani ja jouduin kohtaamaan tappioni. Muihin otteluihin olen hyvin tyytyväinen, tekniikkani onnistuivat ja tein pari nättiä heittoakin.

Kerhokaverisi Fredrik Widgren vei kultaa, oletko pelkästään iloinen hänen puolestaan,vai harmitteletko, että et itse voittanut?

– Ei, en voisi olla yhtään iloisempi Freddien puolesta! Kaikki, jotka katsoivat kilpailua livenä näkivät kuinka iloitsin katsomossa. Olemme olleet mukana yhdessä monen vuoden ajan joten se on pelkkää jaettua iloa! Voitin MM-kultaa viime vuonna, joten se tuntuu yhä hyvältä!

Millaista Abu Dhabissa on ja kenen kanssa olet siellä?

– Olen täällä maajoukkoueen ja perheeni kanssa. Pikkusiskoni kilpaili tiistaina jalkapallon alle 21-vuotiaiden sarjassa ja vei pronssia, joten olemme juhlineet häntäkin. Nyt meillä on kaksi päivää vapaa ennen kuin palaamme kotiin ja se tarkoittaa vähän aurinkoa ja uimista!

Mitä kaipaat eniten juuri nyt?

– Paljon glögiä ja pipareita!