Reynhard Sinagan uskotaan raiskanneen kahden ja puolen vuoden ajanjaksolla vähintään 190 miestä. Hänen uhrinsa olivat häntä nuorempia päihtyneitä heteromiehiä, jotka hän etsi baarien lähistöiltä Manchesterissa.

Sinagan etsi kontaktia sellaisiin miehiin, jotka olivat joutuneet erilleen ystävistään tai heitetty ulos baarista ja tarjoutui auttamaan heitä eri tavoin. Toisinaan hän esimerkiksi pyysi miehiä lähistöllä sijaitsevaan asuntoonsa lainatakseen heille kännykänlaturia.

Kun Sinagan oli saanut houkuteltua uhrinsa sisälle asuntoonsa hän huumasi tämän, tiettävästi chemsex-huume GHB:llä, jotta mies nukahti, ja sen jälkeen Sinagan raiskasi hänet. Sinagan myös kuvasi tuntikausiakin kestäneet raiskaukset.

Sinagan raiskasi miehet asunnossaan.

Sinagan kiisti rikokset ja väitti, että videoilla näkyy roolikeikki, missä miehet vain esittävät kuollutta. Hän väitti kyseessä olevan seksuaalinen fantasia. Oikeuden olikin käytävä läpi valtava määrä Sinaganin kotivideoita yrittäessään selvittään olivatko miehet tajuttomia vai esittivätkö he vain kuollutta.

Sinagan jäi kiinni, kun yksi hänen uhreistaan tuli tajuihinsa raiskauksen aikana 2017 ja löi Sinaganin maahan ja hälytti sitten poliisin. Poliisi otti sai yhteyden muihin uhreihin Sinaganilta löytyneiden videoiden perusteella. Useimmat uhreista eivät olleet tietoisia siitä, että heidät oli raiskattu ja vielä on 70 uhria, joita ei ole tunnistettu.

Maanantaina Manchester Crown Court totesi Sinaganin syylliseksi 159 seksuaaliseen hyväksikäyttöön ja raiskaukseen. Tuomio on elinkautinen vankeutta, mikä tarkoittaa vähintään 30 vuotta. Tuomari Suzanne Goddard kutsui Sinagania ”vaaralliseksi, syvästi häiriintyneeksi ja perverssiksi yksilöksi vailla todellisuudentajua, jota ei koskaan tulisi päästää vankilasta pois”.

– Olet paha sarjaraiskaaja, joka saalisti nuori miehiä, jotka olivat tulleet kaupungin keskustaan vain pitämään hauskaa ystäviensä kanssa. Yksi uhreista kuvasi sinua lausunnossaan hirviöksi. Rikostesi laajuus ja määrä osoittaa, että se on sopiva luonnehdinta, Goddard sanoi Sinagalle langettaessaan rangaistuksen, kertoo Gay Times.