Teemme suuren muutoksen teknisille alustoimme tämän viikonlopun aikana. Parannamme QX:n ja Qruiserin turvallisuutta.

Koronaepidemian tullessa QX:n olemassaolo oli vaakalaudalla, sillä menetimme hetkessä valtaosan mainostajistamme. Merkittävä osa tuloistamme tulee painetun ruotsinkielisen QX-lehden mainoksista. Valtaosa mainostajistamme on kulttuuri-, tapahtuma- ja matkailualoilta, joihin koronaepidemia iski rankimmin ja mainontaa peruttiin.

Saimme kuitenkin solidaarisuuskampanjallamme ymmärrystä ja viestitettyä, miten tärkeä itsenäinen lhbtq-media on. Vaikeista ajoista huolimatta saimme jälleen mainostajia, saimme lisää maksavia tilaajia lehdelle. Tässä yhteydessä myös Suomen Qruiser.comin maksuttomuutta vähennettiin – toimenpide, joka luonnollisesti herätti käyttäjissämme ärtymystä. Mutta muuta vaihtoehtoa ei enää ollut – QX taisteli olemassaolonsa puolesta. Ja onhan jokainen kuullut sen, mitä ilmaisista lounaista sanotaan …

Saimme taloutemme vakautettua ja niinpä voimme nyt panostaa turvallisuuteen, vaikka taloudellisesti vaikeat ajat eivät olekaan ohi.

Nyt tehtävät tekniset muutokset saattavat aiheuttaa sen, että kuvat eivät näy kuten pitäisi. Ongelmista kannattaa kertoa ylläpidolle. On mahdollista, että ongelmia esiintyy myös tulevan viikon aikana.