Ritchie Torres (D)
 ”Media esittää usein vasemmistoaktivistit väkivaltaisina agitaattoreina. Koska viimeksi joukko vasemmistoaktivisteja on hyökännyt väkivalloin kongressitaloon yrittäen häiritä käynnissä olevaa presidentivaalien ääntenlaskentaa? Nyt jotain tolkkua moraalisiin rinnastuksiin, totesi Ritchie Torres (D), ensimmäinen avoimesti gay  latino ja afroamerikkalainen  kongressiedustaja.

Mondaire Jones
”Sanon vain tämän. Jos nämä tämänpäiväiset kotimaiset terroristit olisivat olleet mustia, eivät he olisi koskaan päässeet hyökkäämään kongressiin, sanoi Mondaire Jones (D) toinen tuore ensimmäinen avoimesti gay ja afroamerikkalainen kongressiedustaja.

Tammy Baldwin
 ”Olen turvassa, mutta on häpellistä, että meidän maamme joutuu kokemaan tällaista väkivaltaa Trumpin valheiden, vehkeilyjen ja epäamerikkalaisten demokratian vastaisten hyökkäysten takia, kirjoitti Tammy Baldwin (D), ensimmäinen avoimesti lesbo senaattori, joka valittiin 2013.

Kyrsten Sinema
”Olen turvassa”, kirjoitti Kyrsten Sinema (D), Arizonasta 2019 valittu ensimmäinen avoimesti bi senaattori.

Mark Takano
”Trump rohkaisi ja yllytti tähän väkivaltaan, mitä näemme täällä tänään, kun kongressi oli suorittamassa oleellista tehtäväänsä vallan rauhallista siirtämistä. Trump pitää asettaa syytteeseen huomenna ja häneltä pitää evätä oikeus julkiseen virkaan ikiajoiksi, kirjoitti Mark Takano (D), ensimmäinen avoimesti gay amerikanaasialainen, joka on valittu kongressiin.

Sharice Davids
”Olen tällä hetkellä turvassa ja suojassa, odotamme saavamme lisäohjeita kongressin poliisilta. Tänään on synkkä päivä maallemme. Ei ole hyväksyttävissä, että miellä on presidentti, joka on toistuvasti suvainnut ja rohkaissut tällaista halveksittavaa käyttäytymistä. Tämän täytyy loppua, kirjoitti Sharice Davids (D), ensimmäinen avoimesti lesbo alkuperäiskansan kongressiin valittu jäsen.

”Sanoilla on seurauksia, etenkin presidentin ja hänen liittolaistensa sanoilla. Tänään näitä seurauksia ovat väkivaltaiset mellakoijat hyökkäämässä kongressiin syrjäyttääkseen Amerikan demokraattisen prosessin. Tämän täytyy loppua ja demokratian selvitä, kirjoitti Pete Buttigieg, entinen presidenttiehdokas ja tuleva Bidenin hallituksen liikenneministeri.

Pete Buttigieg