Asiatuntijat ovat valinneet Mattille unelmien matchin, mutta äiti (oikealla) epäilee.

Married at first sight UK, eli brittien Ensitreffit alttarilla tv-reality saa ensimmäisen gayparin. Sinkut Matt, 38, ja Daniel, 27, voivat kohdata onnensa alttarilla. Kaksi asiantuntijaa on katsonut heidän olevan ”täydellinen match”. Matin äiti kuitenkin epäilee liiton onnistumista.

JoJo Siwa

Let´s Dance, Dancing With the Stars eli jenkkien Tanssi tähtien kanssa saa ensimmäisen samaa sukupuolta olevan parinsa. Voisi sanoa, että jo oli aikakin, sillä Yhdysvalloissa pyörii jo 30. kausi. Historiaa tekee Jojo Siwa, 18, tube- ja tv-tähti, poppari ja tanssija, joka viime kesän pridekuukauden aikana kertoi olevansa panseksuaali.

Lue lisää: Tanssii tähtien kanssa ensimmäinen miespari vei täydet pisteet

Lue lisää: Ensimmäinen naispari tanssimaan tähtien kanssa

Queer as Folk tehdään uudelleen, mukana jo peräti 5 lhbt+ näyttelijää.

Queer as Folk lämmitellään uudelleen. Sarjaan on kiinnitetty jopa viisi lhbt+ näyttelijää: Candace Grace, joka on nonbinääri, Johnny Sibilly, Devin Way ja Fin Argus. Aiemmin on jo julkistettu Jesse James Keitelin transrooli. Tässä versiossa seuraan nykyajassa moninaisen ystäväjoukon elämään New Orleansissa Louisianassa.

Lil Nas X kertoi seksuaalisen preferenssinsä.

Kuumasti kaikkien huulilla oleva ja miljoonia soittoklikkejä takova räppäri Lil Nas X on paljastanut seksuaalisen preferenssinsä. Tulevan albuminsa markinointia varten tehdyssä tiiserissä tämän hetken merkittävimpiin muusikkoihin kuuluva nuori mies paljastaa mistä tykkää. Tiiseri jatkaa siitä, mihin edellinen video -varsinainen rietastelu vankilassa -päätty. Lil Nas X esittää uutisankkuria, joka paljastaa totuuden: ”Suuria uutisia, power bottom räppäri Lil Nas X ja hänen kauaksialainen ystävänsä johtivat vankilapakoa tänä aamuna”.

Viikko sitten juhlittiin Prideja Bosniassa, Romaniassa ja Puolassa. Romaniassa Pridemarssi oli pääkaupunki Bukarestissa ja Bosniassa samoin pääkaupungissa, Sarajevossa. Puolassa marssi nähtiin maan hengellisessä pääkaupungissa ja siellä kulkuetta valvoi aseistettu poliisi. Pieni joukko äärioikeistolaisia yritti häiritä kulkuetta, mutta se saatiin kuitenkin päätökseen rauhallisesti.

Venäläiset kadetit esittämässä gaymiehen pahoinpitelyä Yaroslavlissa 29.8.2021.

Venäjällä laskuvarjohyppääjät murkasivat järkyttävässä esityksessään gaymiehen betoniharkolla. Paikallisen asevelijärjestön juhlallisuuksissa nähdyssä esityksessä maastopukuiset kadetit nostivat paidattoman miehen ilmaan ja asettivat hänen mahalleen betoniharkon, jossa luki  ”kuolema h****e”. Sitten kadetit esittivät murskaavansa harkon moukarilla, kertoo Radio Free Europe. Esitys nähtiin Yaroslavlissa 29. elokuuta, läsnä esityksessä oli myös pieniä lapsia ja siitä tehtii ilmoitus poliisille.

Valo Vesikauris on Trans ry:n uusi puheenjohtaja.

Trans ry on valinnut uuden puheenjohtajan. Transihmisten oikeuksia ajava, yhteisölähtöisen aktivismin sekä aktivismin ja asiantuntijuuden toiminnassaan yhdistävä ihmisoikeusjärjestö Trans ry järjesti historiansa toisen syyskokouksen 2.9. Puheenjohtajaksi toimikaudelle 2022 valittiin Valo Vesikauris ja varapuheenjohtajaksi valittiin Hugo Paananen. Muut hallituksen jäsenet ovat: Beata Heikkonen, Eeli Kytömäki, Julla Laurila, Mikael Malin, Ruska Miettunen, Viivi Rantajääskö, Sebastian Sotavalta ja Kinos Villa, kerrotaan järjestön tiedotteessa.