HBO:n uusi menestyssarja Big Little Lies eteni eilen seitsemänteen jaksoonsa. Paitsi, että taitavasti rakennetussa sarjassa jännitys alkaa kutkuttavasti nousta, katsojareaktiot lävähtivät eilen sfääreihin, kun komean Alex Skarsgårdin puolierektio vilahti ruudussa. Twitterissä hetkeen tartuttiin innokkaasti.

Big Little Lies on HBO:n uutuussarja, jossa ovat mukana suuret tähdet Reese Witherspoon, Nicole Kidman, Shailene Woodley ja tietenkin Alexsander Skarsgård. Nicole Kidmanin rooli sarjassa on vaikuttava myös tähdelle itselleen. Hän on kertonut, kuinka tietyt kohtaukset ovat olleet hyvin vaikeita tehdä niiden painoarvon takia. Kidman ja Skarsgård esittävät sarjassa avioparia, joiden suhde on vaikeuksissa. Sarja käsittelee kovalla otteella kotiväkivaltaa.

Nicole Kidman on aikaisemmin sarjassa nähty varsin rohkeissa kohtauksissa ja Kidmanin ja Skarsgårdin esittämä pari harrasti myös skypeseksiä. Oliko nyt Skarsgårdin vuoro vilauttaa ihan oikeasti, vai oliko käytössä tekopenis? Tätä spekuloidaan nyt ahkerasti, sillä Skarsgård vilautti todella suurta ja puolierektiossa olevaa penistä. Se on juuri peniksen koko, mistä nyt meuhkataan. Big Little Liesin kohtauksessa Skarsgårdin penis näytetään kuitenkin myös Kidmanin kädessä, joten jos käytössä ei ollut tekopenis, niin tämähän on nyt kerrassaan isosti rajoja rikkovaa televisiota! Joka tapauksessa Big Little Lies kannattaa ehdottomasti katsoa muistakin syistä, se esittää keskiluokkaisen ja ylemmän keskiluokan parisuhteet ja ongelmat verevästi, kerronta imee mukaansa ja jännitys kasvaa hetki hetkeltä, onhan kyseessä kuitenkin rikostutkinta. Mutta kuka teki ja mitä?

Big Little Lies on katsottavissa HBO Nordicilla.