Elävä legenda Barry Manilow on tullut kaapista 73-vuotiaana. Manilow kertoi julkisesti homoudestaan ensimmäistä kertaa People-lehden haastattelussa keskiviikkona.

Manilow on kaikki nämä vuosikymmenet ollut suhteessa managerinsa Garry Kiefin kanssa. Pari on ollut yhdessä jo vuodesta 1978 ja he avioituivat Palm Springsin kodissaan jo 2014, mutta eivät koskaan aikaisemmin vahvistaneet liikkeellä olleita huhuja. Manilow salasi homoutensa, koska pelkäsi pettävänsä faninsa. Kuten usein kaapista tullessa, Manilow sai hänkin huomata pelkonsa liioitelluiksi – fanit iloitsivat uutisesta.

Manilow on yksi maailman tunnetuimmista muusikoista. Oman soolouransa ohella hän on tehnyt lukuisia hittejä muille artisteille, elokuviin ja mainoksiin. Maailmanlaajuisesti Manilow on myynyt yli 80 miljoonaa levyä, mikä tekee hänestä yhden parhaiten myyneistä artisteista.  Hän on tuottanut ja säveltänyt albumit muun muassa Dionne Warwickille ja Bette Midlerille.

Manilowin omista hiteistä muistetuimpia ovat muun muassa Could It Be Magic ja Copacabana. Could It Be Magic oli suurempi hitti Donna Summerille vuosi myöhemmin 1976 Giorgio Moroderin tekemänä diskosovtuksena (katso video alempana), tämän version on suomeksi tehnyt myös Paula Koivuniemi nimellä Kanssasi tahdon pois. Biisin diskoversiosta teki myös poikabändi Take That oman hittiversionsa 1992 (katso video). Copacabanasta on oman diskoversionsa tehnyt myös gayikoni Shirley Bassey.