Attitude listaa tuoreimmassa numerossaan maailman 100 tavoitelluinta poikamiesta, 2017 bachelor of the year on luettelon nimi. Jokaisesta komistuksesta on lyhyt esittely. Näin kerrotaan Ari-Pekan esittelyssä.

Olympiauimari Ari-Pekka Liukkosesta tuli Suomen ensimmäinen avoimesti homo eliittiurheilija, kun hän 2014 tuli kaapista Yleisradion haastattelussa. Se, että hänen syynsä tulla kaapista oli protesti Venäjän homovastaiselle lainsäädännölle Sotshin olympialaisten alla, saa meidät vain rakastamaan häntä enemmän.

Vuonna 2015 Ari-Pekka palkittiin  Vuoden esikuva -palkinnolla Urheilugaalassa ja hän voitti myös yleisöäänestyksessä QX Gay Gaalan Vuoden homo -palkinnon, missä yleisö osoitti pitkään suosiotaan seisten.

Attituden listalla Ari-Pekka on hyvin korkealla sijalla 19. Takana ovat muiden muassa Wentworth Miller, Adam Lambert, Sam Smith ja Omar Sharif Jr.

Listan kolmen kärki on Charlie Caver sijalla yksi, Amini Fonua toisena ja Steve Grand kolmantena. Ari-Pekan kohdalla esittelyteksti muistuttaa vielä, että tasa-arvoinen avioliittolaki on Suomessa voimassa.

Koko lista on katsottavissa täällä.