Trumpin kannatus on vahvassa laskusuunnassa ja etenkin hänen kommentinsa kieltää transsukupuolisten asepalvelus on nostanut monet merkittävät julkisuuden henkilöt näyttävään vastarintaan. Tuoreet uutiset kertovat Trumpin olevan nyt Yhdysvaltojen epäsuosituin presidentti kautta aikojen. Muutamassa viikossa kannatus on laskenut 10 %.

Gaga oli maanantaina Kanadassa Vancouverissa promoamassa viimeisintä Joanne albumiaan. Esiintymisensä aikana Gaga pyysi yleisöstä lavalle sateenkaarilipun.

 

Gaga piti sateenkaarilippua ylhäällä ja yleisö hurrasi, Gaga totesi, että hänellä on paljon sanottavaa aiheesta. Hän aloitti siteeraamalla lauluaan Come to Mama.

– Mutta kaikkein tärkein asia, mitä minulla on sanottavana on sen, että kaikkien pitää rakastaa tosiaan. Teidän pitää lopettaa siskojenne ja veljienne kivittäminen. Koska ei ole niinkään kauan siitä, kun me kaikki vielä elimme viidakossa, Gaga sanoi.

–  Joten kaikille teille, jotka ette usko tasa-arvoon ja olette täällä tänä iltana, tulkaa äidin tykö (come to mama), hän lisäsi ja siirtyi esittämään kappaleensa Come to Mama.

Katso tenhoava hetki tästä!