H&M sai valmiiksi designyhteistyönsä ERDEMin kanssa ja huipputunnettu kulttiohjaaja Baz Luhrmann (Moulin Rouge, Australia, The Great Gatsby -Kultahattu, Romeo ja Julia) kutsuttiin tekemään taikansa ja luomaan malliston esittelevä mainoselokuva.

The Secret Life of Flowers -mainoksessa on myös vaikuttava musiikki ylistetyltä Years & Years yhtyeeltä, jonka keulahomona on Olly Alexander.

Näyttelijöinä nähdään Tom Rhys Harries, Hero Fiennes Tiffin (Ralph & Joseph Fiennesin veljenpoika) – ja SKAM-näyttelijä Ruby Dagnall.

– Halusin, että se tuntuu oikealta elokuvalta. Se on hyvin tavallinen moderni rakkaustarina, joka tapahtuu talossa maalla, missä on paljon salaisuuksia ja mikä toimii tämän aikamme metaforana -ulkomaailmassa ajat ovat kovat, mutta täällä sisällä jatkavat todella merkittävät asiat elämää, kuten ikuinen kevät, kommentoin Luhrman.

ERDEM on tunnettu kukkakuoseistaan ja elokuva näyttääkin, että niitä H&M:n uudessa yhteistyömallistossa löytyy. Viime vuoden yhteistyömallisto Kenzon kanssa ei ollut täysi menestys, joten toivotaan, että vaatejätti onnistuu tällä kertaa uusintamaan aikaisempien vuosien yhteistyömallistojen menestyksen. ERDEM x H&M on saatavilla 2. marraskuuta alkaen.

Via QX.se