Enää ei ole lainkaan epätavallista nähdä transnaisia ja -miehiä edustettuina kansainvälisissä mainoskampanjoissa. Mutta Rihannan Fenty Beauty kampanjassa heitä ei nähdä. Sitten yksi faneista kysyi tähdeltä asiasta ja Rihannan vastaus rokkaa!

– Minulla on ollut ilo työskennellä monien lahjakkaiden transnaisten kanssa vuosien varrella. Mutta en kierrä järjestämässä trans castingeja. Aivan kuten en järjestä castingeja heteroille ei-transnaisille!

– Kunnioitan kaikkia naisia riippumatta siitä,  ovatko he trans vai eivät, se ei ole minun asiani! Kyseessä on henkilökohtainen asia ja jotkut transnaiset ovat enemmän sinut sen kanssa kuin toiset ja minun pitää itsekin naisena kunnioittaa sitä.

– Mielestäni ei ole reilua, että transnaista, tai -miestä, käytetään kivana markkinointikikkana! Liian usein näen yritysten tekevän juuri näin sekä transnaisille, että muistille naisille yhtä lailla! Kampanjassa on aina mukana se yksi spotti osoittamassa, että ”me olemme todella suvaitsevaisia”! Se on  surullista!