Sukupuolineutraali avioliittolaki astui vihdoin voimaan!

Tosielämän pari Kansallisbaletin Teemu Tainio ja Antti Keinänen toteuttivat intiimin teoksen rakkaudesta QX Gay Gaalaan 2017

Maaliskuun ensimmäinen päivä se vihdoin tapahtui, uusi avioliittolaki astui voimaan ja voimme kaikki halutessamme purjehtia avioliiton satamaan.

Australia sanoi tahdon ja niin teki myös Ryan!

Kesken keskustelun samaa sukupuolta olevien avioliitosta Australian parlamentissa tapahtui jotain odottamatonta. Kansanedustaja Tim Wilson piti yleisöalueella olevalle poikaystävälleen omistamansa liikuttavan puheen.

Puheen lopuksi Wilson esittää maagisen kysymyksen.

– Nyt on jäljellä enää yksi asia. Ryan Patrick Bogler, menetkö kanssani naimisiin?

Ryan on yhtä hymyä korvasta korvaan ja vastaa kyllä.

Katso valloittava kosinta uudelleen tästä!

 

Homoparista tuli isiä – Trystan synnytti lapsen!

Amerikkailainen homopari Oregonista, Biff ja Trystan saivat ensimmäisen biologisen lapsensa. Pariskunnalla oli entuudestaan kaksi adoptiolasta, tyttö ja poika.

Koska Trystanilla oli jäljellä munasarjat ja kohtu sukupuolenkorjauksen jälkeen, tuli pieni poika Leo maailmaan elokuussa.

Onnea ihanalle perheelle!

Ensimmäiset homohäät elävän ja kuolleen välillä

Postuumi vihkiminen on kyseessä kun elävä avioituu jo kuolleen kanssa. Se on vanha perinne Ranskassa ja on laillista vain istuvan presidentin luvalla.

Toukokuun lopulla vihittiin elossa oleva Etienne Cardiles avioliittoon menehtyneen poliisipoikaystävänsä Xavier Jugelèn kanssa. Jugelè tapettiin terrori-iskussa Pariisissa huhtikuussa.

Läsnä tilaisuudessa olivat Ranskan presidentti François Hollande ja Pariisin pormestari Anne Hidalgo. Liikuttavassa tilaisuudessa Jugelè sai ritarin arvonimen.

Jugelèn muistohetken aikana piti tuore aviomies syvästi liikuttavan puheen.

– Vihaa minulla ei ole!

Jalkapallotähti Robbie Rogers ja Greg Berlanti menivät naimisiin!

Miehillä oli jo ennen häitä yhteinen lapsi, Caleb. Miehet vihittiin joulukuun alussa upeassa ulkoseremoniassa Malibussa, Kaliforniassa.

–  Kasvoin ajatellen, että en voisi koskaan mennä naimisiin rakastamani miehen kanssa kaikkien minulle rakkaiden ihmisten edessä, kirjoitti Rogers.

– Että menin naimisiin kanssasi ja olen poikamme isä, ovat kaksi parasta päätöstä, jotka olen koskaan tehnyt, tiivisti Berlanti.

 

Hollywood tähti sai kosinnan Cherin kannustamana!

Arrow-seikkailusarjan komistus Colton Haynes  tuli kaapista viime vuonna. Maaliskuussa hän suostui poikaystävänsä Jeff Leathamin kosintaan. Kosintaa avitti homoikoni Cher.

– Ihan joka päivä ei käy niin, että joku tulee elämääsi ja saa sinut haluamaan olla parempi ihminen, Haynes kirjoitti rakkaastaan aikaisemmin.

Viestissään Instagrammissa kosinnan jälkeen Haynes kehottaa kaikkia rohkaistumaan rakastamaan.

Lauren ja Amy ehtivät ensimmäisinä vihille Australiassa!

Australiassa homoparit pääsivät vihille samalla viikolla kuin laki on mennyt läpi. Ensimmäisenä samaa sukupuolta olevana parina historiankirjoihin kirjattiin Lauren ja Amy. Tavallisesti Australiassa on 30 päivän odotusaika ennen kuin vihkihakemus vahvistetaan. Lauren ja Amy saivat kuitenkin luvan nopeutetussa järjestyksessä, jotta heidän kaukaa tullut sukulaisensa voisi olla paikalla.

Onnea rakkaudelle!