Avoimesti homo taitoluistelija Adam Rippon on valloittanut hbtq-yhteisön sydämet hänen  vähemmän hienovaraisilla piikeillä USA:n varapresidentti Mike Penceä kohtaan.

Eilen Adam dybytoi The Ellen Showssa ja kemiat Adamin ja Ellenin välillä toimivat täydellisesti.

– Kun olin pieni nimesin kultakalani prinsessa Dianaksi. Minun olisi siitä pitänyt ymmärtää, vitsailee hän suuntautumisestaan Ellenin riemuksi.

Tunnelma vakavoitui kun Ellen kysyi Adamilta Mike Pencestä.

”Minulla ei ole mitään sanottavaa Pencelle”

– On monia, jotka eivät tiedä että Mike Pence on käännysterapian kannattaja. Hän siis uskoo, että ihmisen tuntemuksia voidaan muuttaa, Ellen sanoo ja jatkaa:

– Olympialaisten aikana sinut kutsuttiin tapaamiseen Pencen kanssa, mutta kieltäydyit koska halusit keskittyä. Mitä olisi sanonut hänelle?

– Olen avoimesti homoseksuaali mies, joka kilpailee olympialaisissa. Ja pitäisi puhua ihmisen kanssa, jonka mielestä homoseksuaalit edustavat kansakuntamme rappiota. Hmm. Minusta se ei vain ollut oikea ajankohta sille keskustelulle, Adam vastaa.

Paljastaa julkkisihastuksensa

– Jos olisin saanut mahdollisuuden puhua hänen kanssaan tänään, niin minulla ei olisi ollut mitään sanottavaa hänelle. Sen sijaan voisi keskustella ihmisistä, joiden elämä on vaikeutunut hänen läpi ajamiensa lakien vuoksi. Heidän tulisi saada jakaa kertomuksensa ja kokemuksensa.

Hieman kevyempään sävyyn Adam kertoo jukkisihastuksensa.

– Jake Gyllenhaal. Hän on upea.

Katso koko haastattelu tästä!