Floridan Orlandossa kaksi miestä pidätettiin epäiltynä murrosta, varkaudesta ja tuhopolton yrityksestä.

Poliisi hälytettiin savun täyttämään asuntoon toissa viikolla 14. maaliskuuta. Rikoksen uhri, joka selvisi vammoitta, epäili että kyseessä on murto, koska yksi talon valvontakameroista oli peitetty pyyhkeellä ja hälytti poliisin, kirjoittaa Click Orlando.

Paikalla poliisi löysi kaasulieden päällä ja kattilassa kiehuvan tomaattikastikkeen. Lähelle poltinta oli asetettu pyyhe tarkoituksena sytyttää tulipalo. Hylättyjen poikaystävien tarkoutuksena epäillään olleen saada tulipalo näyttämään onnettomuudelta.

– He yrittivät saada sen näyttämään siltä, että olen unohtanut hellan päälle. Mutta kuka herää keskellä yötä laittamaan spagettia? sanoi rikoksen uhri.

Poliisi näki paikalla kaksikon autossa lähdössä pois, miehet kertoivat vain käyneensä hakemassa vaatteita uhrin kotoa, mutta auton tavaratilasta löytyi avattu purkki pastakastiketta.

Rikoksen uhri kummasteli teon motiivia kommentoidessaan tapausta Click Orlandolle ja muisteli toista miestä kaksikosta.

– Suhteemme kesti vain viikon verran. Myöhemmin annoin hänen käyttää autoani neljä kuukautta. Voisiko hän olla vihainen siitä? Tai ehkä hän on suuttunut siitä, että anoin hänelle 150 dollaria hampaiden korjaukseen, uhri kertoi.