Pariskunnat, rakastavaiset ja kaveriporukat – vietättekö vaput, juhannukset, hiihtolomat tai muuten vain tavalliset viikonloppuillat useimmiten keskenänne?

Helsinki Casting etsii uuteen Maikkarin ohjelmaan aitoja, aktiivisia ja aikuisia kolmen tai neljän pariskunnan kaveriporukoita. Pariskunnat voivat olla samaa sukupuolta, eri sukupuolta, ulkomaalaistaustaisia, kantasuomalaisia – mitä vaan, kunhan suomenkielelle taipuu! Iältään osallistujien toivotaan olevan 25–55 -vuotiata.

Ohjelmassa toisilleen entuudestaan tutut pariskunnat kisaavat lämminhenkisessä ja hauskassa tietovisassa, jonka jokainen kysymys liittyy kaveriporukan yhteisiin muistoihin ja tarinoihin. Kuka päihittää toiset aina nippelitiedoillaan, kuka laulaa karaokessa aina sen ‘My Wayn’ ja kuka päättää aina soittolistat yhteisillä roadtripeillä?

Pariskuntia odottaa huikea kuvauspäivä Helsingissä ja ohjelman voittajaa pääpalkinto, joka paljastetaan myöhemmin.

Kerro hakemuksessa hakijoiden iät, sekä vähän yhteisestä historiastanne, hauskoja reissutarinoita, mitä vaan mikä kertoo juuri teidän porukastanne. Liitä myös kuvia porukastanne, yksittäisiä, yhteisiä jne. Hakemuksia kaivataan pikapikaa, hakuaikaa 8.5. saakka. Katso hakuohjeet Facebookista.