Torstaina 27. kesäkuuta syntyi pikkuinen Robbie Ray Black-Daley. Hänen isänsä jakoivat ilouutisen Instagrammissa kahdella ihastuttavalla vauvakuvalla pidettyään asian salassa vain muutaman päivän.

– Tervetuloa maailmaan rakas pieni Robbie Ray Black-Daley. Tämä on elämäni taianomaisin hetki. Olet tuonut elämäämme mittaamattoman määrän rakkautta ja iloa. Meidän rakas poikamme, kirjoitti päivityksessään Daley.

Toinen tuore isä ja aviomies Dustin kuvasi perheenlisäystä haltioissaan samalla tapaa.

– Kiitos, että toit mukanasi niin paljon rakkautta ja valoa. Ja kiitos heille, jotka auttoivat meitä toteuttamaan unelmamme perheestä täksi ihanaksi todellisuudeksi.

Robbie Ray syntyi sijaisäidin avulla ja pariskunta ei tiedä kuka on biologinen isä, eikä heillä ole aikomustakaan sitä selvittää.

– Meiltä on kysytty monesti, kuka on lapsen biologinen isä. Ja se on kysymys, johon olemme päättäneet olla etsimästä vastausta. Emme varmaankaan koskaan halua tietää sitä. Hän on vain meidän yhteinen poikamme, sanoi Dustin Lance Black maaliskuussa.

Instagrammissa perheelle sataa onnitteluja, mutta Twitterissä vyöryää viha.

”Tämä on hämmästyttävää. Twitterissä on raivottu lapsista, jotka riistetään heidän äideiltään Mexikon rajalla, mutta kun Tom Daley ja Dustin Lance Black vievät lapsen sen ädiltä se on kaikkien mielestä ihanaa …”

”Awww. tom Daley ja mies ovat saaneet pojan. Ilmeisesti se putkahti hänen kirotusta perseestään.”

DADS to be. #BabyShower!

A post shared by Dustin Lance Black (@dlanceblack) on